Bruneta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu burtica de graviduță. Fosta ispită este însărcinată în șapte luni.

Bianca Pop și-a arătat burtica de gravidă

Aceasta locuiște în Spania, alături de iubitul său, George Tomaziu. Bruneta este extrem de fericită și mândră de burtica sa.

Citește și: Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Gabi Bădălău continuă: ”Ea se manifestă prin bătăi, prin ieșiri necontrolate”

Bianca Pop a pierdut o sarcină, iar acum așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge fetița în brațe.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

bia

Bianca Pop

Ce a spus Bianca Pop despre sarcină

'' Voi avea o fetiță. Mă simt foarte bine, nu am avut deloc grețuri și nici nu mi-a fost rău. Eu am aflat aproape la cinci luni de sarcină că sunt gravidă. Eu tot ziceam că sunt balonată, că m-am îngrășat, nu acceptam, iar George tot zicea că nu, că ești însărcinată. Îmi spuneam eu singură că m-am balonat, că am băutut sucuri, că am mâncat.

Citește și: Bianca Pop a fost la un pas de moarte după ce a ajuns să cântărească doar 35 de kilograme

Nu aveam grețuri, nu nimic. Mami mi-a tot zis că sunt însărcinată și mi-am făcut un test, a ieșit o linie roșie și una rozalie. M-am dus după la spital și când mi-a făcut ecografie mi-a zis că ce mare e, ce mișcă, am rămas înțepenită, nu mă așteptam, am rămas mută.

Nu eram pregătită, în primele două zile am fost șocată, depresivă. Nu am planificat.'',  a mărturisit Bianca Pop, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si