Mireasa Kim Barrington-Hines a murit la doar o lună după ce s-a căsătorit cu iubitul ei din copilărie, potrivit The Mirror.

Citește și: 47 de oameni, printre care și copii, au fost găsiți morți după ce au fost puși să se înfometeze pentru a-l întâlni pe Iisus

Kim Barrington-Hines a primit diagnosticul sfâșietor de cancer la coloana vertebrală la doar o lună după ce s-a căsătorit cu iubitul ei din copilărie, Steven Boyd, și a murit la scurt timp după aceea.

Tragedie la o lună după nuntă

Femeia a fost diagnosticată cu cancer în fază avansată la doar o lună după ce s-a căsătorit cu iubitul ei din copilărie, informează Derbyshire Live.

Kim Barrington-Hines, din Swanwick, Derbyshire, a primit vestea sfâșietoare la scurt timp după ce s-a căsătorit cu partenerul de lungă durată, Steven Boyd.

Kim a învins inițial cancerul de sân în 2014, doar pentru ca acesta să recidiveze mai târziu, într-o formă mai agresivă la coloana vertebrală.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Kim Barrington-Hines, din Swanwick, Derbyshire

Kim Barrington-Hines, din Swanwick, Derbyshire

Cei doi miri se cunoșteau de la 16 ani

Ea și Steven s-au întâlnit inițial la vârsta de 16 ani prin intermediul taților lor, care serviseră împreună în RAF- forțele aeriene regale ale Marii Britanii și au ajuns să se întâlnească timp de câteva luni.

Cei doi au pierdut apoi legătura, după ce familia lui Kim s-a mutat la Grimsby și au continuat să-și croiască propriile căi în viață, în cele din urmă având copii în relații separate.

Dar stelele s-au realiniat când Kim s-a mutat la Belper în Derbyshire în 2012, apropiindu-se de fostul iubit. După ce au luat legătura pe Facebook și e-mail, dragostea lor a înflorit din nou- la 30 de ani după ce s-au întâlnit pentru prima dată.

Cancerul la sân a părut să fie învins

Potrivit sursei citate, un moment de cotitură în viața lor a fost acela când Kim a descoperit un nodul pe sânul ei la câteva zile după ce s-a mutat cu vechiul iubit, și în două săptămâni a fost diagnosticată cu cancer de sân.

După ce s-a luptat timp de un an cu chimioterapie intensivă, în 2014 i s-a dat în sfârșit vestea ce a mare că a scăpat de boală.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Cuplul s-a logodit în cele din urmă și s-au căsătorit într-o ceremonie intimă la o fermă din Ashover șase luni mai târziu.
Fiica ei vitregă Lauren a descris ziua ca fiind „atât de drăguță și relaxată”.

Tragedia a lovit doar o lună mai târziu, când un test de sânge de rutină a relevat un cancer secundar la coloana vertebrală, care a fost confirmat drept rezultatul bolii ei anterioare.

Pe 23 septembrie, Kim a suferit o hemoragie cerebrală peste noapte la spital. Familia ei a fost chemată alături de ea, iar a doua zi a murit, la vârsta de 56 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si