Câinii sunt unele dintre cele mai iubitoare și loiale animale de pe Pământ, iar legătura dintre om și animal s-a dovedit în repetate rânduri.

De data aceasta, povestea cățelușului Charlie Bear, este una cu adevărat emoționantă și, de asemenea, întărește afirmația că iubirea dintre om și animal este una pură și adevărată.

Citește și: Faimoasă dresoare Elena Țipa a fost ucisă de leul pe care l-a salvat de la moarte

Cățelul Charlie Bear a fost găsit într-un cărucior de cumpărături, fiind înghețat

Kelly O’Connell și cățelușul său, Charlie Bear, s-au cunoscut în urmă cu peste 10 ani, pe vremea când tânăra avea doar 19 ani. Pe atunci, ea făcea voluntariat la un adăpost local pentru animale din New York.

Întâmplarea face ca, în perioada aceea, Charlie să ajungă la adăpost printr-o minune, la vârsta de doar 12 săptămâni, după ce niște oameni l-au găsit abandonat într-un cărucior de cumpărături, înghețat. Prima dată, tânăra a spus că nu vrea să adopte un câine, dar apoi s-a uitat în ochii lui și a știut că ceva îi leagă.

Citește și: VIDEO- Misiune inedită a pompierilor din Buzău. Un pui de pisică a fost salvat dintr-o fântână

„A venit și am zis: <<Da. Îl iau pe acest cățeluș acasă>>”, și-a amintit ea, scrie toanit.co

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După acest episod, Kelly s-a mutat în Colorado, după ce a absolvit  ulterior școala de Medicină Veterinară. Ea și-a întâlnit marea iubire în Colorado, pe James Garvin, care este și el medic veterinar. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere și de aici nu a mai durat mult până să se căsătorească.

Citește și: Doliu la grădina zoologică din Pakistan, acolo unde un elefant a murit la vârsta de 17 ani. Cântăreață Cher va participa la "înmormântare"

Charlie a fost diagnosticat cu o boală gravă

Din nefericire, cățelușul, în vârstă de 15 ani, a fost diagnosticat cu o boală  a creierului. Starea lui se tot înrăutățea, motiv pentru care el începuse să și slăbească. Kelly și viitorul ei soț se temeau că Charlie Bear nu le va fi alături în ziua cea mare.

„De fapt, făcusem o programare pentru ca cineva să vină la noi acasă și urma să-l eutanasiem cu o săptămână înainte de nuntă, pentru că avusese cinci crize și ne gândeam <<asta e prea mult, nu mai vreau să fac asta pentru el>>”, a spus Kelly, potrivit sursei citate anterior.

Un adevărat miracol a făcut ca, chiar cu o săptămână înainte de nuntă, cățelușul să se simtă mai bine.

Citește și: Un adăpost cu animale a fost distrus de un incendiu. Proprietara s-a ales cu arsuri la ambele mâini

„În cele din urmă, a fost aproape ca și cum ar fi fost ca și cum ar fi spus <<nu, vreau să văd asta>>.

S-a simțit mai bine. Părea un câine cu totul nou”, a mai adăugat Kelly.

Charlie le-a fost alături stăpânilor săi în ziua cea mare

Așadar, Charlie a participat la nunta oamenilor pe care i-a iubit aproape toată viața și cu care a împărtășit momente cu adevărat importante și frumoase, dar și emoționante. În plus, fotograful de la nuntă a surprins cu obiectivul aparatului foto niște scene cu adevărat emoționante.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Legea porcului aduce dispute între crescători

„Nu există suficient rimel în lume pentru aceste momente. Așa arată dragostea. Dragostea pentru familie, dragostea pentru animale… A fost cea mai emoționantă manifestare de acest gen pe care am văzut-o”, a mărturisit fotograful nunții.

La o săptămână după, din dorința de a-i oferi câinelui loial un sfârșit mai liniștit, el a fost eutanasiat și astfel a murit înconjurat de familia lui care l-a iubit și cu siguranță încă îl iubește, necondiționat.

Citește și: Animalele sălbatice la ”piscină”

„Au fost 15 ani fenomenali. Asta e sigur”, a spus Kelly.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si