Fotografiile au fost însoțite și de un mesaj de dragoste, iar fanii deja se gândesc la o nouă relație.

Deea a fost surprinsă de buchetul de flori primit

''Afară plouă... cu iubire și lalele. În suflet ești tu, liniște și mângâiere.'', a scris Deea pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Dinu Maxer, surprins în compania unei domnișoare misterioase. Cum a reacționat fosta soție

Mulți au considerat asta un răspuns pentru fostul soț, care a recunoscut că are o relația cu tânăra din club, dar că sunt abia la început.

Ce a declarat Dinu Maxer despre noua relație

'' Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Deea Maxer, o nouă iubire? Vedeta a făcut o declarație de dragoste: „Mi-ai pus foc în vene. De iubire”

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică.

Citește și: Deea Maxer a luat o decizie neașteptată după despărțirea de Dinu. Este vorba despre părinții ei

O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu.'',  a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si