Pe Lena și Septimiu i-am întâlnit într-un loc cochet din centrul Capitalei, unde au poposit puțin să depene din amintirile vacanței. Artista și-a dorit să prelungească puțin senzațiile trăite în vacanță și s-a răsfățat cu delicii culinare care să-i amintească de Franța.

Citește și: VIDEO- Gara este plină de turiști care pleacă în vacanță de 1 mai

Artista de muzică populară iubește dulciurile și brânzeturile, iar de pe masa celor doi nu au lipsit delicatesele de acest fel.

Mica degustare i-a purtat rapid înapoi pe malul Sennei, unde cei doi, însoțiți de băieții lor, s-au oprit seara pentru cină și s-au plimbat ore în șir ca să admire peisajul.

Lena Miclăuș, artistă: ”Eu am rămas super încântată. Niciodată nu am fost să vizităm, să mergem. Am fost cu treabă și mai vedeam câteva obiective turistice, dar acum nu am avut niciun program și am fost să vizităm, să vedem, să ne simțim bine.”

Lena Miclăuș, vacanță alături de soțul ei și cei doi copii

Lena Miclăuș și Septimiu Marișca sunt împreună de 15 ani și formează o echipă de excepție, nu doar acasă, ci și pe scenă. Programul aglomerat, încărcat cu nenumărate concerte, nu le permite celor doi să aibă prea multe vacanțe alături de Luca și Iosif, băieții lor în vârstă de 8 ani, respectiv 12 ani.

Concediul de la Paris a fost ca o gură de aer proaspăt pentru toți 4, iar aventurile trăite la Disneyland sunt memorabile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Plimbările celor 4 prin Paris nu au ocolit nici emblematicul muzeu al metropolei: Luvru. Băieții artiștilor și-au dorit nespus de mult să facă poze cu vestita intrare în formă de piramidă, a instituției de cultură.

Artista de muzică populară își dorește o vacanță mai liniștită

După atâtea aventuri, Lena și soțul ei își doresc ca următoarea vacanță de familie să fie totuși, puțin mai liniștită decât cea din care tocmai s-au întors.

Citește și: FOTO: Cele mai frumoase 10 destinații de vacanță pentru luna august

Lena Miclăuș, artistă: ”Următoarea vacanță o să fie undeva la căldură. În următoarea vacanță vreau să stau, să nu mai alergăm, și atunci o să mergem probabil în Grecia, într-un resort, că nu mai vreau să alerg.”

Până la următoarea vacanță de vară, artiștii au de traversat o perioadă aglomerată, căci sezonul nunților este abia la început, iar fanii care își doresc să se bucure de prestația lor, la evenimente, sunt incredibil de mulți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si