O glumă a unei femei s-a transformat într-o situație care se putea termina tragic. Aceasta a încercat să păcălească un elefant că îi oferă o banană. Supărat când a văzut că nu primește ceea ce i s-a promis, acesta a lovit-o pe femeie.

Citește și: Ucis de elefantul pe care-l îngrijea

Imaginile au fost surprinse și postate pe rețelele de socializare. Incidentul a avut loc într-o pădure din India.

Momentul ce se voia unul amuzant s-a transformat rapid în unul periculos pentru femeie. Videoclipul a fost încărcat pe rețelele de socializare.  

"Nu poți păcăli un elefant, deși este îmblânzit. Sunt printre cele mai inteligente animale care se află în captivitate.”, spune un ofițer de poliție. Autoritățile nu au oferit detalii cu privire la starea femeii.  

Citește și: Un minor din Dâmbovița este acuzat de braconaj. Tânărul folosea o metodă inedită pentru a vâna

Un elefant a ucis omul care îl îngrijea 

Tragedie într-o rezervaţie naturală din statul Sabah, situat pe teritoriul malaezian al insulei Borneo. Un elefant şi-a omorât îngrijitorul, au anunţat joi reprezentanţii parcului. Joe Fred Lanson, în vârstă de 49 de ani, îngrijea un pui de elefant rănit, când unul dintre elefanţii aflaţi în captivitate l-a împuns brusc cu colţii.  

Citește și: Instanța decide în cazul unui elefant

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul nu a mai avut nicio șansă, fiind împuns „  foarte rău”, în zona pieptului, a declarat managerul parcului, Augustine Tuuga, potrivit AFP.

„A murit pe loc  ”, a adăugat el.

Accidentul a avut loc chiar în ziua de Crăciun în parcul Lok Kawi de pe insula Borneo.

Citește și: Contrabanadă neobișnuită cu părți din animale: Colţi de elefant, coarne de rinocer şi solzi de pangolin

Este un incident cu adevărat nefericit. Vom efectua o anchetă pentru a stabili cauzele decesului  ”, a declarat pentru AFP ministrul federal al Turismului, Culturii şi Mediului din Sabah, Jafry Ariffin.

Parcul este un sanctuar pentru 16 elefanţi de Borneo, specie care este pe cale de dispariţie. Doar 2.000 astfel de elefanți mai trăiesc în statul Sabah.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și:  Elefanțí gemeni, miracolul de la ZOO

Elefanţii din parc sunt îngrijiţi de şase angajaţi. În decembrie 2011, un elefant sălbatic a ucis un turist australian în rezervaţia naturală Tabin de pe coasta de est a statului Sabah. Elefantul de Borneo este o subspecie a elefantului asiatic.

Citește și: Fotografia care a făcut senzație. Un îngrijitor doarme lângă elefantul orfan pentru a se simți ocrotit

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si