După ce a susținut că Radu și Cristina nu se potrivesc, Kinga face noi dezvăluiri despre apropierile din casă.

Ce crede Kinga de la Casa Iubirii despre Cristina și Marinel

”Cristina și Marinel nu se potrivesc, nu au vreo treabă, doar să facă cuplu fals cum e Bianca și Alexandru. Cristina se potrivește mai bine cu Răducu. Acum chiar îi văd așa împrună”, a

spus Kinga.

Citește și: Bianca și Alexandru, o nouă ceartă în cuplu

Kinga susține că nu este geloasă și consideră că Radu nu este pentru ea, dar ea este pentru Radu. Fosta concurentă crede că lui Radu îi place această viață și că ar mai sta încă un sezon în emisiune.

Citește și: Patrick este devastat după plecarea Nonei, iar Bianca nu s-a putut abține de la comentariile răutăcioase

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Piesa scoasă de Radu și Marinel nu este pe placul Kingăi: ”Nu a fost ceva calitativ, Radu a stricat piesa”.

Bianca și Alexandru, o nouă ceartă în cuplu

În ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”, Bianca și Alexandru trec printr-un nou moment dificil. Mărul discordiei a fost lănțișorul primit de Bianca de la Robert.

Citește și: Un fost concurent de la ”Casa Iubirii” este atras de Nona. Cum va reacționa Patrick

După plecarea Nonei, Bianca simte că Patrick este mult mai relaxat și mai comunicativ, fiind mulțumită de faptul că iubita acestuia a părăsit emisiunea.

Bianca a făcut câteva comentarii la adresa cuplului Nona-Patrick, iar concurentul a ținut să i-o întoarcă Biancăi. Acesta a observat faptul că Bianca poartă lanțul de la Robert, iar acest lucru a adus dezamăgirea pe chipul lui Alexandru.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul: un concurent va părăsi emisiunea prin descalificare

Alexandru nu a vrut să discute prea mult pe această temă, fiind profund dezamăgit de iubita sa. Bianca nu se consideră vinovată și susține că s-a săturat ca Alexandru să se supere atât de ușor și ea să fie cea care trage de el.

Concurenții au remarcat faptul că Bianca nu mai este atât de atrasă de Alexandru și că nu mai ține cont dacă acesta este deranjat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si