Martha Stewart este conștientă de faptul că este un "simbol sexual" la vârsta înaintată pe care o are – și îi place acest lucru, potrivit Unilad.

Vedeta TV a recunoscut că este un „sentiment fantastic” să știe că este considerată un „sex simbol de bună credință”.

Citește și: A fost dată afară din supermarket pe motiv că este prea atrăgătoare

Ea a vorbit săptămâna aceasta cu revista InStyle despre modul în care își menține tinerețea la vârsta a treia. „Cred că poate fi un exemplu bun și pentru alții”, a spus realizatoarea de emisiuni culinare în interviu.

Cum arată Martha Stewart  la 81 de ani

Martha Steward are, într-adevăr, 81 de ani și nimănui nu-i vine să creadă că a reușit să se mențină în forma actuală fără intervenții estetice.

"Sunt profesoară. Încerc să-i învăț și pe alții că poți arăta grozav. Nu există nici un motiv să îmbătrânești excesiv”, spune autoarea mai multor cărți.

Ea a divulgat, de asemenea, mai multe informații despre dietele și rutinele de antrenament care au ținut-o în formă după toți acești ani.

„Păstrez un regim cu alimentele organice. Nu țin neapărat dietă, dar mă uit la ce mănânc”, a spus ea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Fac Pilates de trei ori pe săptămână cu un instructor. Am un maseur care are grijă de corpul meu. Mă duc la un chiropractician”, a explicat femeia de 81 de ani.

„Acestea sunt toate lucrurile pe care le fac doar ca să mă simt bine.” În ultimii câțiva ani, Stewart a devenit un model al culturii pop și o inspirație pentru mulți, deoarece își arată frecvent frumusețea în fotografiile Instagram pe care alții le-au numit „imagini ale tinereții fără bătrânețe”.

Citește și: "Îmi dau seama dacă un bărbat e bun la pat după un detaliu de la prima întâlnire". Ce test infailibil are femeia de 53 de ani pentru iubiții mai tineri decât ea

Martha Steward a ajuns la un număr record ce urmăritori pe Instagram- peste 1,8 milioane. Oamenii apreciază rețetele delicioase ale personalității TV și sfaturile privind regimul de viață.

O fotografie a devenit recent virală pentru pielea incredibilă a Marthei la 81 de ani. Femeia a postat această imagine de prim-plan în timp ce își făcea părul.

martha steward

Martha Steward

[Sursa foto: Instagram]

„Piele arată bine după o lună cu climă uscat și ,ult pilates”, a scris ea, adăugând că nu folosea un filtru fotografic și că iluminarea era perfectă pentru un selfie.

Asta după ce utilizatorii online au susținut că ar fi suferit o operație estetică.

Femeia a negat intervențiile extra-alimentare sau chirurgicale.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Sportul și alimentația organică sunt secretul- spune Martha Steward.

Nu vei ghici ce vârstă are această femeie. Dieta secretă a Marthei Steward

Nu vei ghici ce vârstă are această femeie. Dieta secretă a Marthei Steward

[Sursa foto: Instagram]

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart48)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si