Băiețelul  Hamada Iqtiet a pătruns în incinta leilor, într-un moment de neatenție al părinților, potrivit Metro.co.uk.

Copilul nu a avut nicio șansă după ce s-a urcat pe gardul care înconjoară cușca leilor de la grădina zoologică Asdaa Park din Gaza, Palestina.

Citește și: FOTO: Cum arată jeleul care a ucis-o pe fata de 14 ani

Imagini îngrozitoare care nu pot fi publicate îl arată pe băiatul mutilat de animalul sălbatic, după ce aparent a rămas blocat între barele de la cușcă.

Citește și: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în interiorul unui crocodil. El a fost dat dispărut după ce a mers la pescuit

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alte imagini care circulă pe internet prezintă pete de sânge în jurul barelor cuștii.

Tragedie uriașă: copil de 6 ani sfîșiat de un leu

Autoritățile locale au spus că o investigație este în curs de desfășurare, fiind interogată familia băiatului, dar și responsabilii de la grădina zoologică din orașul Khan Younis.

Cu toate acestea, familia băiatului a contestat detalii despre ceea ce s-a întâmplat, spunând că Iqtiet fusese cu mama sa și alți membri ai familiei când s-a mutat aproape de un gard exterior unde stătea leul.

Hamada Iqtiet

Hamada Iqtiet, destin tragic

[Sursa foto: The Sun]

Acela ar fi fost momentul când copilul a fost atacat, fără ca băiețelul să se cațere pe barele de protecție sau pe gard. Poliția a confirmat că o anchetă este în curs de desfășurare, iar parcul este în prezent închis de autorități.

Se presupune că incidentul tragic de zilele trecute este primul deces cunoscut din cauza animalelor ținute la grădinile zoologice private din Gaza.

Citește și: O tânără a fost ucisă cu brutalitate pe un traseu montan din SUA. Atacatorul este încă în libertate

Atacul a reînnoit solicitările unor ONG-uri pentru închiderea numeroaselor grădini zoologice private din zonă, deoarece animalele nu pot fi îngrijite corespunzător pe teritoriul palestinian.

Se pare că animalele sunt ținute în condiții deplorabile și au suferit de pe urma luptelor repetate dintre Israel și conducătorii Hamas din Gaza.

Acest lucru a dus la neglijență, înfometare și lipsă de îngrijire medicală. Deși grupurile pentru protecția drepturilor animalelor au efectuat mai multe salvări, multe animale sunt încă în captivitate în fâșia Gaza, unde trăiesc aproximativ două milioane de oameni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si