Andreea Mantea le-a dat o veste tristă concurenților din Casa Iubirii! Unul dintre ei a fost descalificat și a părăsit emisiunea!

„Au fost încălcate clauzele contractuale! Moral și ca imagine, noi, Casa iubirii, nu ne mai potrivim cu unul dintre voi!”

Citește și: Tensiunile se țin lanț în Casa Iubirii! Relația dintre Bianca și Alex scârțâie, după ce concurentul și-a exprimat dezamăgirea față de gesturile iubitei lui: „Sunt dezamăgit”

Concurenții din Casa iubirii au avut parte de momente tensionate și de mult suspans, deoarece Andreea Mantea i-a anunțat că unul dintre ei va fi descalificat pentru că a încălcat clauzele contractuale, iar din punct de vedere moral nu mai este compatibil cu formatul emisiunii. Verdictul misterios a fost așteptat cu mari emoții și suspans de toată lumea, însă cei mai afectați de întreagă situație au fost Patrick și Nona, care au bănuit de la început ce anume se va petrece.

FOTO - Nona și Patrick au izbucnit în lacrimi! Andreea Mantea a făcut anunțul cel mare: „Ne vom lua la revedere de la unul dintre voi!”

FOTO - Nona și Patrick au izbucnit în lacrimi! Andreea Mantea a făcut anunțul cel mare: „Ne vom lua la revedere de la unul dintre voi!”

Citește și: Anca, noi confesiuni despre relația cu Flavius. Ce simte fosta concurentă în aceste momente?/ Ea ar vrea ca Ionuț să părăsească Casa Iubirii

Nona, descalificată din Casa Iubirii!

Concurenții din Casa Iubirii  au primit o veste incredibilă. Ei au fost anunțați că cineva va părăsi emisiunea din cauza faptului că au fost încălcate clauzele contractuale.

Andreea Mantea a făcut anunțul cel mare! Nona este descalificată din Casa Iubirii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânăra a izbucnit în lacrimi și la fel a făcut și Patrick, iubitul ei, care acum va rămâne singur în competiție. 

Citește și: Patrick este de părere că Patricia este cea care vrea să-l cheme în camera roșie. Bianca a intervenit

Pe de altă parte, Nona și-a exprimat și ea regretul că își lasă iubitul în Casa iubirii, însă în același timp este conștientă de faptul că în acest fel se va pune punct tuturor speculațiilor apărute până acum despre ea.

Momente triste în Casa Iubirii

Despărțirea dintre Nona și Patrick a fost una grea. Acum, Patrick va rămâne singur în cadrul competiției. 

Citește și: Momente savuroase în ”Casa Iubirii”. Laurențiu are parte de atenția Cristinei și o sărută pe Mihaela

Andreea Mantea: Din păcate, astăzi, miercuri, 3 mai, ne vom lua la revedere de la unul dintre voi! Prin descalificare! Pentru că au fost încălcate clauzele contractuale! Moral și că imagine, noi, Casa iubirii, nu ne mai potrivim cu unul dintre voi! Eu nu o să dezvolt și aș vrea să nu dezvoltați nici voi! Dar din păcate a sosit momentul să fac acest lucru: concurentul descalificat este Nona!

Nona: Eram conștientă! Îmi doream asta! Va mulțumesc enorm de mult! Da, eu îmi doream mult să ies pentru că nu mai rezistăm! Am avut zile în care aveam gânduri urâte, foarte urâte! Puteți să-l lăsați să vină aici, va rog?

Citește și: Kinga de la Casa Iubirii face noi declarații incendiare. Ce crede fosta concurentă despre cupluri: ”Cristina și Marinel nu se potrivesc, nu au vreo treabă”

Andreea Mantea: Este un moment tare dificil, pentru că iată un cuplu se desparte și nu oricum ci prin descalificare, nu ne-am dorit să se ajungă aici, însă din păcate sau din fericire adevărul iese în totdeauna la iveală! Și îl și tu Nona, îl știm și noi! Din păcate, astăzi va trebui să părăsești Casa iubirii!

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Nona: Eu va sunt mulțumitoare pentru că am învățat din nou să zâmbesc, să iubesc! Am să te aștept afară! Știu că o să îi fie greu! Nici mie nu mi-a plăcut ce am văzut în ultimele zile pe TV! Arătăm groaznic! Probabil că am obosit psihic!

Citește și: Bianca și Alexandru de la Casa Iubirii, o nouă ceartă în cuplu. Detaliul incredibil pe care puțini dintre telespectatori l-au observat

Patrick: Liniștește-te! Nu e capăt de lume!

Nona: Te iubesc!

Patrick: Și eu!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si