Piaţa Roşie din Moscova a găzduit, astăzi, parada de Ziua Victoriei asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, pe care ruşii îl numesc „Marele Război pentru Apărarea Patriei”.

Preşedintele rus, Vladimir Putin a participat la paradă, alături de invitații săi. În absenţa liderilor occidentali, printre invitaţi s-au numărat mai mulți lideri ai republicilor postsovietice. Prin fața tribunei, instalate în Piața Roșie, au defilat mii de militari.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Vladimir Putin, un nou atac la "agresiunea Occidentului"

Vladimir Putin a ținut un discurs la parada militară de Ziua Victoriei 

Vladimir Putin a ținut și un discurs care a fost foarte scurt, în care a reluat motivele propagandei cu care îşi motivează războiul din Ucraina. Parada militară s-a încheiat în scurt timp, după nici o oră. A lipsit spectacolul aviatic, iar spectatorii au fost mult mai puţini față de alți ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si