Totul a avut loc în seara zilei de joi, 4 mai 2023, atunci motocicleta pe care Elisa Mazzucchelli se afla împreună cu logodnicul său s-a izbit în plin de un autoturism, în Bovisio Masciago, de-a lungul Saronno-Monza, Italia. Cei doi au ajuns de urgență la spital.

Battista Ade Citterio, iubitul tinerei de 27 de ani, a avut noroc că rănile sale nu au fost grave, astfel încât a fost externat rapid.

Din păcate, pentru cea care urma să-i devină soție, consecințele au fost fatale. După trei zile în care s-a aflat în comă la un spital din Milano, Elisa s-a stins din viață.

Elisa a pierit într-un accident cumplit. Tânăra de 27 de ani a fost condusă spre moarte chiar de iubitul ei

Citește și: Discriminare la cote maxime! O tânără a fost concediată din cauza culorii părului: „Un păr frumos de-ți pierzi capul”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Elisa noastră nu a reușit. Nu există cuvinte, doar durere profundă”, a fost mesajul scris de colegii tinerei pe Facebook. „Dacă ești fericit, fiecare zâmbet este de aur”:  această frază era ghidul de viață al tinerei de 27 de ani.

În ziua de 24 aprilie, Elisa își sărbătorea aniversarea, dar destinul avea alte planuri pentru ea.

Elisa s-a cunoscut cu iubitul ei în liceu

„Elisa. Viața a luat o decizie nedreaptă și ingrată față de tine, o floare nu poate fi tăiată la 27 de ani. Te voi purta mereu în suflet”, a fost unul din mesajele postate de un apropiat.

Elisa a pierit într-un accident cumplit. Tânăra de 27 de ani a fost condusă spre moarte chiar de iubitul ei

Citește și: Laviniei i se va face dreptate după 5 ani de la accidentul care a lăsat-o în stare vegetativă. Fetița a fost lovita de mașină în curtea grădiniței

Cuplul se cunoscuse în liceu: „Elisa a avut un accident de motocicletă cu Battista Ade Citterio, tot fost elev”, au mai scris cei care îi cunoșteau pe grupul de Facebook al liceului.

„O soartă teribilă și nedreaptă, o veste șocantă”, au comentat prietenii disperați, care susțin că trec printr-o  „durere imensă”. „Nu trebuia să se întâmple așa. Acum odihnește-te în pace”.

Citește și: Un român, în vârstă de 45 de ani, a încercat să fure seiful cu încasări al unei agenţii de pariuri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si