"Telefonul meu este aproape descărcat. Merg o clipă acasă, dar mă întorc imediat"

Acestea sunt cuvintele de rămas bun ale lui Nicolae Botnari, adresate prietenilor cu care a petrecut o după-amiază plăcută la un picnic în aer liber, sub soare, sărbătorind ceea ce ar fi trebuit să fie aniversarea sa de 38 de ani. Din acel moment, însă, nimeni nu l-a mai văzut, potrivit publicației Corriere del Veneto. 

Citește și: Elisa a pierit într-un accident cumplit. Tânăra de 27 de ani a fost condusă spre moarte chiar de iubitul ei

Nicolae nu a reușit să ajungă acasă în cartierul Guizza, deoarece s-a prăbușit cu mașina în apele râului Bacchiglione. Corpul său a fost recuperat de scafandri în dimineața următoare.

Nicolae era tatăl a doi copii mici

În primă fază, prietenii și soția nu au fost îngrijorați că nu pot lua legătura cu Nicolae, deoarece acesta le-a spus că telefonul său este descărcat. Cu toate acestea, îngrijorarea a crescut pe măsură ce timpul trecea și Nicolae nu a fost găsit. Tragedia s-a întâmplat în dimineața următoare, când un trecător a descoperit mașina bărbatului în râul Bacchiglione. Scafandrii au recuperat corpul lui Nicolae, dar din păcate nu au putut face nimic pentru a-l salva.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii legii au reconstituit accidentul și au stabilit că Nicolae Botnari ar fi pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe șosea și a ajuns în râu. Cauza pierderii controlului mașinii rămâne de determinat, fiind posibilă o suferință medicală, o distragere a atenției sau adormirea la volan. Nu se știe dacă bărbatul era sau nu conștient în momentul impactului, iar implicarea altor mașini în accident este exclusă. 

Citește și: Discriminare la cote maxime! O tânără a fost concediată din cauza culorii părului: „Un păr frumos de-ți pierzi capul”

Jurnaliștii de la Il Gazzetino  și TG Veneto au făcut publice mai multe imagini de la locul tragediei. 

Nicolae Botnari era căsătorit și avea doi copii mici. Locuia de mulți ani în Padova și lucra la o fabrică de mobilă. Recent, cumpărase o casă în cartierul La Guizza, pe care o renova cu propriile sale mâini.

Citește și: Două românce au lăsat doi italieni fără mii de euro și fără verighete


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si