Un simplu gest din partea polițiștilor timișoreni a fost de ajuns pentru ca oamenii legii să le intre rapid românilor la inimă. 

Ei au ajutat-o pe o tânără care rămăsese blocată cu mașina pe o bordură să iasă din încurcătură. Cum au acționat oamenii legii?

Citește și: Un câine a fost aclamat ca erou pentru că a salvat viața unei persoane cu atac de cord

Gestul impresionant al polițiștilor timișoreni

Chiar dacă uneori, în viziunea cetățenilor polițiștii sunt doar niște funcționari publici ancorați în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, există și situații când polițiștii dau dovadă de omenie și altruism în relația cu cetățenii.

Polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara care, în cursul zilei de marți, la data de 9 mai, în jurul orei 15:30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat pe Calea Buziașului din municipiul Timișoara, un autoturism care se afla imobilizat pe șinele de tramvai.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Povestea de viață a unui cerșetor: „Tatăl meu nu m-a dorit. Nici mama mea. Vorbesc cinci limbi străine”

Fără să stea pe gânduri, polițiștii au sărit în ajutorul conducatoarei auto, după ce autoturismul a rămas suspendat pe o bordură, punerea în mișcare a acestuia fiind imposibilă.

Oamenii legii au reușit să repună autoturismul în mișcarea, iar răsplata lor a fost chiar recunoștința conducătoarei auto, o tânără în vârstă de 25 de ani.

Citește și: Un arbitru a salvat de la moarte un jucător, în liga județeană din Prahova

„Felicitări pentru spiritul civic și gestul frumos care a demonstrat că înainte de uniforme sunteți oameni. Ajutorul acordat doamnei care făcuse pană ar trebui să fie un exemplu pentru toți ceilalți care au stat prin parcare pe la Lidl, fara să se/vă intrebe măcar dacă au cu ce să vă ajute. Haideți să ne oprim o clipă și să ne pese și de trecătorul de lângă noi, pentru că într-o zi trecătorul în nevoie vom fi noi...”, a spus un bărbat pe grupul de facebook Info Trafic Timișoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si