Potrivit USA Today, Beverly Ellis-Hebard este o călătoare experimentată, care călătorește frecvent între Philadelphia și a doua sa casă din Jacksonville, Florida.

„Zbor o dată la fiecare șase săptămâni. Am ales zborurile Frontier Airlines pentru că zburam foarte des”, a declarat femeia.

Citește și: A scăpat de închisoare după ce a corupt un băiat de 14 ani în biserică. Cum a reușit profesoara de 32 de ani să-și justifice relația amoroasă

Americanca a afirmat că pe data de 6 noiembrie 2022 a ajuns la poarta de îmbarcare a companiei Frontier Airlines pentru zborul ei, iar indicatoarele de la poartă arătau destinația PHL către JAX.

Femeia abia suferise o intervenție chirurgicală

Din cauza recuperării după o intervenție chirurgicală la spate și a mișcărilor mai lente decât de obicei, ea a întrebat un agent dacă are timp suficient să meargă la toaletă.

„Ea a zis că da. Cam 20 de minute”,  a mai povestit americanca.

Citește și: VIDEO. Omul fără adăpost care a salvat un bebeluș de la o moarte sigură a primit o ofertă irezistibilă

La întoarcerea ei, Beverly Ellis-Hebard a descoperit că zborul era aproape complet îmbarcat și ușa de acces către avion era pe cale să se închidă.

Ea a mers să se îmbarce, dar agentul de la poartă a pus la îndoială dimensiunea bagajului ei de mână și a pus bagajul în verificatorul de dimensiuni pentru bagaje.

„Am pus-o înăuntru și când am mers să o scot, brațul meu a fost zgâriat. Sângera”, a povestit femeia.

După aceea, agentul de la poartă a grăbit-o să se urce în avion.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Ea a zis, «Hai, hai. Dă-mi biletul de îmbarcare.» Aș zice că am făcut cam zece pași, iar ea a întrebat, «Ești Beverly Ellis-Hebard?» I-am răspuns, «Tocmai mi-ai verificat biletul de îmbarcare. Tocmai m-ai verificat. Da!» Ea a zis, «Bine, du-te! Du-te.»”

Pasagera s-a trezit în Jamaica!

Imediat după ce a decolat avionul, femeia a început să realizeze ceea ce se întâmpla. Însoțitoarea de zbor care i-a acordat îngrijirile necesare pasagerei i-a spus că se va putea relaxa odată ce vor ateriza în Jamaica! 

„Am râs. Am zis «Mi-ar plăcea să mă duc acolo, dar am deja o plajă unde locuiesc»”, a spus Ellis-Hebard.

„Însoțitoarea a zis, «Uită-te la mine! Acest avion merge în Jamaica.»Și am știut după expresia de pe fața ei că nu glumea.”

Citește și: O fată de 14 ani, împușcată în ceafă în timp ce se juca "de-a v-ați ascunselea" în curtea unui vecin

Ellis-Hebard nu a adus cu ea pașaportul, deoarece avea în plan să rămână în Statele Unite. Însă echipajul de zbor i-a comunicat că zborul către Jacksonville a fost mutat la o altă poartă și acum se îndrepta spre zona Caraibelor.

Mai mult, i s-a spus și că „Intri într-o altă țară fără pașaport. Asta nu e bine.”

În final, autoritățile jamaicane i-au permis femeii să rămână în zona de îmbarcare, fiindu-i comunicat faptul că această zonă este considerată teritoriu american.

Echipajul de zbor a rămas cu ea până la următorul zbor spre Philadelphia care a decolat câteva ore mai târziu.

Cum s-a întors în SUA

Când echipa de investigații a contactat Frontier Airlines, aceștia au răspuns doar că problema a fost adresată personalului aeroportului. De asemenea, i-au oferit lui Ellis-Hebard un voucher de 600 de dolari și i-au rambursat biletul original.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Cu toate acestea, Ellis-Hebard a declarat pentru jurnaliștii de la Action News că ea și-ar fi dorit doar o scuză din partea companiei aeriene.

„Nu ar fi trebuit să se întâmple asta pentru că nu aveam pașaport. Femeia de la poartă nu și-a făcut treaba”, a povestit femeia.

Citește și: Verdict în cazul profesorului din Dolj care a invitat o elevă ”să dea testul de istorie” la el acasă

Frontier Airlines a transmis un comunicat de presă în urma incidentului, în care se arată că regretă experiența neplăcută a pasagerului și că se angajează să ia măsurile necesare pentru a evita astfel de situații în viitor. De asemenea, compania a reiterat că este responsabilitatea pasagerilor să se asigure că au documentele de călătorie necesare și să respecte politica de bagaje a companiei.

„Îi prezentăm cele mai sincere scuze lui Beverly Ellis-Hebard pentru această experiență neplăcută. Regretăm sincer că doamna Ellis-Hebard a putut să se îmbarce în zborul greșit.

Ca un gest al scuzelor noastre, i-am emis un voucher de zbor Frontier Airlines de 600 de dolari pe numele Beverly Ellis-Hebard, valabil un an.”

Citește și: O mamă trece prin momente cumplite după ce a pierdut cenușa fiului ei mort. Aceasta era pusă într-o jucărie: „Sunt disperată!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si