Cristi, tânărul de 24 de ani, a murit după ce autoturismul în care se afla s-a izbit violent de un autobuz. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă fără niciun rezultat, fiind nevoiți să declare decesul. Tragedia a avut loc duminică după-amiază pe calea Gușteriței din Sibiu. Tânărul se afla la volanul unui autoturism, moment în care a pierdut controlul volanului.  

Citește și: Un adolescent din Neamț a fost lovit de o mașină, în timp ce traversa neregulamentar

Salvatorii l-au găsit în stop cardio-respirator și autoturismul tânărului de 24 de ani era puternic avariat. 

"Din păcate, tânărul de 24 de ani a fost declarat decedat, el nerăspunzând manevrelor de resuscitare, prezentând leziuni traumatice foarte grave", au transmis reprezentanții SAJ Sibiu. 

Citește și: Mireasă ucisă chiar în ziua nunții sale. Incredibil cine era șoferița băută

Tânărul a lăsat un mesaj bizar înainte de producerea accidentului  

Cristi a lăsat în urma lui multă durere, iar familia și prietenii au transmis mesaje de condoleanțe pe contul lui personal de Facebook, acolo unde acesta era destul de activ.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

''Dacă ești polițist și ai văzut că am trecut pe roșu, vezi-ți de treaba ta.'', este mesajul distribuit de tânărul care s-a stins din viață. 

Martorii prezenți la fața locului spun că tânărul avea viteză și nu purta centura de siguranță, iar mesajul postat pe rețelele de socializare îi fac pe cei apropiați să creadă că acesta nu voia să țină cont de regulile de circulație. 

Citește și: Tragedie într-o gară din Italia! O tânără a fost spulberată de tren după ce a încercat să ia un obiect de pe șine

''Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe Calea Guşteriţei din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că şoferului unui autoturism, în vârstă de 24 de ani, sibian, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz staţionat în staţie”,  a transmis Poliția Județeană Sibiu. 

Citește și: Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier pe DN 2. Traficul în zonă a fost blocat

Un adolescent din Neamț a fost lovit de o mașină, în timp ce traversa neregulamentar

Un adolescent de 15 ani a fost lovit de o mașină, vineri dimineață, în timp ce traversa strada neregulamentar, pe DN 12C în județul Neamț.

Minorul în vârstă de 15 ani traversa printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 45 de ani.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și:  O femeie a fost accidentată mortal de o autoplatformă pe DN 73, în județul Argeș

Polițiștii din Neamț  continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si