Un cuplu fără prejudecăți aflat într-o mașină parcată i-a șocat pe șoferii care treceau pe o stradă aglomerată din localitatea braziliană, potrivit Daily Star.

Citește și: Profesoară din Brazilia, concediată pentru dansurile provocatoare de la ore- VIDEO

Cei doi păreau să facă dragoste la adăpostul caroseriei, dar activitatea lor ilicită a fost surprinsă de o cameră aflată într-o altă mașină.

Citește și: Un fotomodel Playboy a ieșit pe balcon în lenjerie intimă ca să testeze reacția vecinilor

Imaginile au devenit pe rețelele sociale, iar poliția locală investighează acum cazul de tulburare a liniștii publice și punere în pericol a siguranței rutiere.

Potrivit sursei citate, perechea a fost identificată datorită plăcuței de înmatriculare a mașinii care se vede cu claritate în înregistrarea video.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Clipe fierbinți în trafic la ora 7,40 dimineața

Șoferii au fost uimiți să vadă două persoane într-o Honda Civic prinși în flagrant dimineața devreme, perechea fiind filmată la 7.40 dimineața de ceilalți utilizatori ai drumului.

Ceilalți șoferi se grăbeau să își ducă copiii la școală sau să ajungă la serviciu și au fost uimiți să-i vadă pe cei doi legănându-și violent mașina dintr-o parte în alta.

Perechea anonimă a fost prinsă în flagrant și de atunci au fost depuse mai multe sesizări împotriva celor două persoane.

Cine sunt cei doi "contravenienți"

Poliția a aflat că este vorba de un bărbat de 46 de ani și o femeie de 36 de ani, iar pe șosea din Chacara Cachoeira, Mato Grosso do Sul, Brazilia.

Un videoclip filmat dintr-o altă mașină îi arată pe cei doi aflați unul peste altul pe scaunul șoferului, chiar în dreptul volanului.

În imagini se vede un tatuaj pe spatele femeii, după ce bărbatul șofer i-a ridicat cămașa, dezvăluind textul pe care scria „să vezi stelele”.

Motocicliștii și alte mașini trec pe l\ng[ Honda parcată, dar cuplului prins în flagrant nu pare să-i pese de lumea din jur, ignorând claxoanele carre se aud din alte mașini.

De atunci, poliția a identificat perechea duo-ul neastâmpărat prin plăcuța de înmatriculare a mașinii și cu ajutorul tatuajelor de pe spatele femeii.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si