Poliția Română lansează un apel   către cetățeni în încercarea de a localiza două persoane din care au dispărut de ani buni în condiții misterioase.

Citește și: Un tânăr și-a atacat mama cu toporul, în Năsăud, iar apoi a lovit-o până a băgat-o în comă

Potrivit publicației Botoșani24, este vorba despre Leca Emilia și Ciocan Alexandru Mihai, mamă și fiu, care au plecat la muncă în Italia și nu mai pot fi contactați de mulți ani.

Ce au anunțat autoritățile

Emilia Leca este născută în Constanța la data de 10 iulie 1971, dar a avut ultimul domiciliu din România în satul Alba, comuna Hudești din județul Botoșani.

Femeia, în vârstă astăzi de 52 de ani, a plecat în Italia în anul 2009 și a păstrat constant contactul cu familia sa din țară în primii ani.

Cu toate acestea, în 2013, comunicarea s-a oprit fără niciun motiv, stârnind astfel suspiciuni cu privire la siguranța ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: „Mâncătorul de femei” de la Rădăuți va sta 30 de ani în spatele gratiilor. Mai multe femei au dispărut fără urmă, după ce l-au cunoscut pe Vasile Lavric

Fiul femeii se numește Alexandru Mihai Ciocan și este născut la data de 13 iulie 1989, în Constanța și, ca mama sa, avea ultimul domiciliu din România în satul Alba din comuna botoșăneană Hudești.

Bărbatul de 34 de ani emigrat și el în Italia tot în 2009 și a păstrat legătura cu familia sa până în anul 2018, apoi a încetat orice contact.

Rudele și apropiații celor doi sunt profund îngrijorați și speră să afle cât mai curând informații despre locul în care se află și situația lor actuală.

Citește și: Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost găsit carbonizat în locuința sa

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În urma acestor îngrijorări, autoritățile judiciare, în coordonare cu Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, îndeamnă cetățenii care pot furniza orice informații despre Emilia Leca și Alexandru Mihai Ciocan să se adreseze imediat celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la numărul gratuit de urgență, 112.

Autoritățile le cer celor care i-au întâlnit recent pe cei doi sau au cunoștință de orice detalii care ar putea ajuta la localizarea lor să contribuie activ la rezolvarea acestui caz, colaborând cu forțele de ordine pentru a-i găsi cât mai repede posibil pe cei dispăruți.

Citește și: Cine este Denisa, tânăra din Gorj care a sfârșit sub șinele de cale ferată, după ce a fost spulberată de un tren. Fata de 19 ani ar fi vrut să-și pună capăt zilelor după o ceartă cu iubitul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si