Atmosfera se menține tensionată în Casa Iubirii, mai ales după ce Bianca și Alexandru au hotărât să pună capăt relației lor, trecând prin momente tensionate, neliniște și lacrimi. În cursul ediției de azi, Alexandru va izbucni în lacrimi, după ce Laurențiu va face mai multe afirmații uluitoare la adresa Biancăi. Și în această ediție, cuplul care s-a destrămat va fi în centrul atenției.  

Citește și: VIDEO. Laurențiu le descrie pe fetele din "Casa Iubirii" cu un singur cuvânt. "Ești dorința mea interzisă"

"Laurențiu: I-am zis că dacă relația cu tine s-ar termina și a zis că nu și eu i-am zis că niciodată să nu zică niciodată că minunile mai apar! 

Patricia: Dar nu contează ce spune ea, ce crezi tu? Te-ai vedea cu ea? 

Laurențiu: Dacă m-aș vedea vreodată cu ea, da! 

Patricia: Îți dorești lucrul asta? 

Citește și: Radu, în lacrimi: „Mi-e foarte frică! Am sunat la Poliție și nu știm nimic de ea!”/ Ce dezvăluiri i-a făcut Cristinei?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Laurențiu: Da! Nu vreau să par genul nebun, dar tocmai te-am lăsat în pace pentru că ți-am respectat decizia ce mi-ai spus-o tu verbal! Dar eu că bărbat, n-am simțit niciodată un refuz din partea ta!", este discuția concurenților, conform Kanal D.

Bianca va apela la colegele sale pentru a-l vota pe Alexandru ca acesta să nu părăsească ediția.  

Laurențiu le descrie pe fetele din "Casa Iubirii" cu un singur cuvânt. "Ești dorința mea interzisă"

Concurenții din "Casa Iubirii" se descriu într-un singur cuvânt. Laurențiu se schimbă la față când o vede pe Lorena: "Viața mea!", spune el. Este oare serios? 

Laurențiu este foarte vocal în ultimul timp, dar și foarte indecis în ceea ce le privește pe  fetele din "Casa Iubirii".

Citește și:  Radu, în lacrimi: „Mi-e foarte frică! Am sunat la Poliție și nu știm nimic de ea!”/ Ce dezvăluiri i-a făcut Cristinei?

Concurentul din "Casa Iubirii"  este provocat să le descrie pe fete într-un singur cuvânt și ele, la rândul lor, fac același lucru.

Aisa l-a băgat de tot în ceață pe Laurențiu. L-a deschis că fiind "eclectic", un cuvânt ce nu prea se regăsește în vocabularul tânărului nostru.

"M-ai rupt", îi răspunde Laurențiu. Despre Ambra, Laurențiu spune că o vede că pe o "căprioară mică" sau Bamby din desene animate, iar ea, la rândul ei, îl face "orgolios".

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Ea a explicat că așa l-a văzut ea la televizor.  Când a venit, însă, vorba despre Lorena, acesta s-a schimbat la față și doar atât a mai putut spune: ,,Viața mea!". Lorena i-a cerut un singur cuvânt, iar Laurențiu aproape că s-a roșit: "Viața", a răspuns el, spre amuzamentul tuturor.

Citește și: Robert și Mihaela, detalii fierbinți de la date: ”M-ai obosit maxim”

Până la urmă, chiar o place pe Lorena sau doar se joacă? Cert e că timpul își va spune cuvântul. Cuvântul ales de Laurențiu în cele din urmă este "deseo" sau dorință, iar Lorena îl completează "dorință interzisă". 

Lorena l-a descris pe Laurențiu ca fiind "amuzant".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si