Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza, locuiesc într-un apartament modest din Drumul Taberei. Cea mai bătrână mamă din România a ales să nu mai facă modernizări și să investească banii în educația fiicei sale.

Cele două locuiesc singure, fără niciun fel de ajutor. Din nefericire, cheltuielile sunt multe și sunt la tot pasul, iar Adriana Iliescu și fiica ei sunt nevoite să se descurce din puținul pe care îl au.

Citește și: Cum decurge o zi din viața Elizei, fiica celei mai bătrâne mame din România. Fata este o studentă model

FOTO - Adriana Iliescu și fiica ei locuiesc într-o casă veche și modestă. Cum arată locuința celei mai bătrâne mame din România?

Casa Adrianei Iliescu

[Sursa foto: romaniatv.ro]

Adriana Iliescu trăiește într-o locuință modestă

Femeia, fostă profesoară, preferă să investească în viitorul fiicei sale. Eliza o ascultă mereu, ia nota bune și este inteligentă, iar toate aceste lucruri îi aduc mamei ei nenumărate satisfacții.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Casa Adrianei Iliescu rămâne neschimbată, decorul fiind dacă nu identic, cel puțin similar, încă din anul în care s-a născut Eliza. Din păcate, cele două nu trăiesc în cele mai bune condiții.

Citește și: FOTO- Cum arată casa în care a copilărit cea mai bătrână mamă din România? Adriana Iliescu a locuit într-un conac boieresc de invidiat

FOTO - Adriana Iliescu și fiica ei locuiesc într-o casă veche și modestă. Cum arată locuința celei mai bătrâne mame din România?

Casa Adrianei Iliescu

[Sursa foto: romaniatv.ro]

Ce notă a obținut la Bacalaureat fiica Adrianei Iliescu?

Eliza Iliescu a fost șefă de promoție a absolvenților Colegiului ”Dimitrie Paciurea” din București. 

Cu puțin timp înainte de a susține examenul de Bacalaureat, fiica celei mai bătrâne mame din România a declarat că nu are absolut deloc emoții, deoarece aceasta consideră că s-a pregătit foarte bine.

Acum, după afișarea notelor de la examenul maturității, Adriana Iliescu, mama tinerei domnișoare, a mărturisit care au fost notele obținute de fiica ei la BAC și ce își dorește să urmeze după absolvirea liceului.

Citește și: Femeia care a devenit mamă la 67 de ani se descurcă greu cu pensia pe care o are. Ea nu va beneficia de voucherele sociale nici în anul 2023

„Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”,   a dezvăluit Adriana Iliescu pentru jurnaliștii de la   impact.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si