WhatsApp vine cu o nouă funcție în fața utilizatorilor. Este vorba despre una dintre cele mai așteptate funcții ale sale, mai exact, abilitatea de a editata mesajele. 

Funcția va fi disponibilă la nivel global în următoarele săptămâni.

De ce este atât de specială noua funcție?

WhatsApp i-a făcut și o mică descriere noii funcții. 

Citește și: WhatsApp ne permite să edităm mesajele

„Pentru momentele în care greşeşti sau pur şi simplu te răzgândeşti, poţi acum să editezi mesajele trimise pe WhatsApp”,   a anunţat luni aplicaţia de mesagerie deţinută de Meta Platforms, într-o postare pe blog.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Odată cu lansarea globală a funcţiei, în următoarele săptămâni, expeditorii îşi vor putea modifica mesajele în decurs de 15 minute de la apăsarea trimiterii.

Cum poți accesa noua funcție?

Funcția va putea fi accesată ușor si rapid, apăsând lung mesajul trimis și alegând „editare” din meniul rulant. Apoi, mesajul modificat va purta eticheta de „editat”, fără afișarea istoricului editărilor.

Citește și: Noi schimbări la WhatsApp. Vei putea extrage textul dintr-o imagine. Află cum funcționează noua funcție

Aplicaţiile concurente, cum ar fi Telegram şi Signal, permit deja utilizatorilor să editeze mesaje, în timp ce platforma de microblogging Twitter a lansat anul trecut capacitatea de a edita tweeturi, pentru a selecta utilizatori, relatează Reuters.

Vei putea extrage textul dintr-o imagine, pe WhatsApp

WhatsApp  vine cu noi schimbări. De data aceasta, o funcție utilă vine în ajutorul utilizatorilor aplicației. 

De acum vei putea extrage textul dintr-o imagine. Iată cum vei putea face asta și când va fi disponibilă funcția!

Așa cum am menționat anterior, WhatsApp vine cu îmbunătățiri.
Aplicația de mesagerie poate acum să extragă automat textul conținut într-o imagine partajată în chat. Noua funcție va fi disponibilă doar pentru sistemul de operare iOS.

Citește și: Amintirea unei cești de cafea- Eveniment inedit organizat de Institutul Yunus Emre, la București

Actualizarea vine cu o funcție ușor de utilizat, mai ales dacă imaginea conține text clar și vizibil.

În momentul în care un utilizator primește pe WhatsApp o imagine cu un text,  persoana  respectivă va putea extrage textul în mod automat. Acest lucru este posibil prin simpla apăsare pe imagine pentru a o deschide pe tot ecranul. Apoi, se folosește instrumentul de selecție pentru a alege dacă dorește să selecteze tot textul sau doar o parte din el.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Institutul Yunus Emre va reprezenta Turcia la Salonul Internațional de Carte de la București

Pasul următor după ce textul din imagine a fost selectat, este ca utilizatorul să aleagă una dintre opțiunile Copy, Select All, Search și Translate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si