Cazul Madeleine McCann, deschis din nou. Poliția portugheză a fost văzută intrând, marți dimineața, în apele lacului de acumulare Barragem do Arade din Portugalia, un loc pe care suspectul Christian Brueckner îl vizita în vacanțele sale.

Citește și: Poliția portugheză redeschide cazul Madeleine McCann, fetița dispărută în anul 2007

Anchetatorii germani cred că bărbatul de 45 de ani ar fi ucis-o pe Madeleine McCann, după ce a răpit-o dintr-un apartament de vacanță unde se afla împreună cu familia sa.

Lacul de acumulare se află la aproximativ 50 km de Praia da Luz, unde Madeleine a dispărut în 2007. De asemenea, o barcă cu motor a poliției a fost trimisă în apă cu doi ofițeri în ea, a transmis The Independent.

Un comunicat al poliției judiciare portugheze a transmis că acțiunea de căutare în Algarve s-a făcut la cererea poliției germane și în prezența ofițerilor britanici.

Procuratura din Germania: "Am primit câteva ponturi"

Noua căutare este condusă de anchetatorii germani, care au preluat ancheta cu privire la moartea lui Madeleine McCann de când l-au identificat pe Christian Brueckner ca potențial suspect în 2020.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Procuratura din statul german Braunschweig a emis marți o declarație de presă în care spune: „În cadrul anchetei în cazul Madeleine McCann există în prezent acțiuni legate de procesul penal care are loc în Portugalia. Acțiunile sunt implementate de autoritățile portugheze de aplicare a legii, cu sprijinul ofițerilor Oficiului Federal de Poliție Criminală germană. Informații suplimentare despre dosar nu vor fi lansate în acest moment.”

Citește și: Fata cu părul roz s-a sinucis la doar 23 de ani după un val de atacuri online. "Semeni cu o prostituată"

Referindu-se la operațiunea din apropierea lacului de acumulare, procurorul din Braunschweig, Christian Wolters, a spus că noua anchetă se desfășoară „pe baza anumitor ponturi primite”, dar a refuzat să ofere detalii suplimentare.

Madeleine McCann

Calvar pentru părinții lui Madeleine McCann 

[Sursa foto: Twitter]

Suspectul Christian Brueckner considera lacul din Portugalia "un paradis personal"

Radiodifuzorul portughez SIC a raportat luni că suspectul Christian Brueckner ar fi făcut excursii regulate la lacul de acumulare, numindu-l „micul său fel de paradis”.

Noua căutare este probabil legată de fotografiile cu lacul de acumulare Arade găsite la ascunzătoarea suspectului Christian Brueckner, a declarat pentru Reuters o sursă familiarizată cu ancheta.

Cu toate acestea, o altă sursă a declarat agenției de presă că poliția portugheză are puține speranțe ca operațiunea din aceste zile să ofere vreo rezolvare în acest caz.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Madeleine McCann

Madeleine McCann

[Sursa foto: Twitter]

Cine este germanul Christian Brueckner, suspectul principal în cazul Madeleine McCann  

La mijlocul anului 2020, poliția germană l-a identificat pe Christian Brueckner, un cetățean german în vârstă de 45 de ani care se afla în stațiunea Algarve în 2007, ca suspect în acest caz.

Brueckner, un abuzator de copii și traficant de droguri condamnat, se află în spatele gratiilor în Germania pentru că a violat o femeie de 72 de ani în aceeași zonă din Algarve de unde Madeleine a dispărut.

Germanii cred că Christian Brueckner ar putea fi cheia soluționării cazului Maddie, „datorită caracteristicilor acestui bărbat, caracteristicilor în special în ceea ce privește infracțiunile sexuale, înțeleg că el ar putea fi cheia acestui mister care a durat timp de 16 ani”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si