Iată de ce ar fi util un astfel de aparat în camera bebelușului tău:

Mai înainte de toate, atunci când amenajezi camera copilului, trebuie să ai în vedere aspectul eficientizării spațiului. Obiectele de mobilier ar trebui amplasate în așa fel încât să existe o bună mobilitate, atât pentru părinte, cât și pentru cel mic. Apoi, când bebelușul se află singur în încăpere, părinții trebuie să știe că cel mic se află în siguranță.

De aceea, există un dispozitiv de supraveghere care poate fi pus în orice loc. Poți opta pentru un baby monitor de la Babymatters.ro, un aparat pe care îl poți utiliza oricând, pentru a ști că bebelușul este în siguranță.

Un astfel de aparat este util mai ales atunci când trebuie să îndeplinești anumite sarcini în gospodărie, task-uri casnice pe care nu le poți ignora. Atunci când trebuie să faci curățenie sau să gătești, un astfel de dispozitiv ți-ar putea fi un „aliat” perfect, pentru că îl poți lua cu tine oriunde, pe o rază de până în 300 de metri. În acest mod, ai posibilitatea de a-l monitoriza pe cel mic de la distanță, știind clipă de clipă dacă doarme, este treaz sau se joacă.

Pe de altă parte, un baby monitor are încorporat un senzor termic, aspect care este foarte important. În camera bebelușului trebuie să existe o temperatură constantă. Specialiștii susțin că în camera celui mic temperatura ideală ar trebui să se situeze între 20 și 21 de grade Celsius.

Dispozitivul de supraveghere îți poate arăta temperatura actuală din dormitorul copilului, fără să îți mai faci griji dacă este prea cald sau prea frig. Dacă sesizezi că temperatura crește sau scade, asigură-te că o stabilizezi, pentru ca bebelușul să aibă confortul necesar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Kim Kardashian este epuizată. Vedeta nu mai poate face față creșterii copiilor de una singură

De asemenea, monitorizarea se poate face cu ușurință și pe timpul nopții. Monitorul dispozitivului funcționează și pe modul de noapte, având un senzor de lumină pe o rază de câțiva metri. Dacă te trezești peste noapte și privești monitorul, vei observa o imagine clară. În plus, bateria este durabilă și are mod de economisire. Poate funcționa timp de 24 de ore, fără să fii nevoit să o reîncarci. Dispozitivul poate funcționa și în modul standby, activându-se atunci când există sunete.

Nu în ultimul rând, un astfel de aparat poate fi montat și pe perete. Dacă nu dorești să îl ții doar lângă zona pătuțului celui mic, ai posibilitatea să îl amplasezi pe un perete, într-o zonă vizibilă, putând să vezi, astfel, un perimetru mai mare. Suporturile camerei sunt reglabile.

Citește și: Mămica de 21 de ani care își dă băiețelul de 7 săptămâni cu fond de ten a stârnit furie pe internet

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Siguranța trebuie pusă, întotdeauna, pe primul loc, mai ales când vine vorba despre cei mici. Un astfel de dispozitiv ar putea fi „aliatul” de care ai nevoie, atunci când trebuie să faci și alte treburi casnice, în timp ce bebelușul tău doarme sau se joacă. Se montează ușor, imaginea este clară, iar senzorul termic îți va arăta dacă temperatura din dormitorul celui mic este constantă. Așadar, poți avea în vedere acest aparat, atunci când vrei să nu mai ai o grijă în plus!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si