Cronco, cioara de companie, adoptată de o familie din Municipiul Târgu Jiu a împlinit patru ani. Stăpânii sunt încântați și speră ca pasărea să apuce vârsta de 100 de ani.

Cioara de companie Cronco a împlinit patru ani. Familia care a adoptat-o i-a organizat o petrecere aniversară

Cronco a fost adoptată de o familie din Târgu Jiu, de soții Simona și Miti Morodan, care au găsit-o pe o alee din Parcul Central, rănită și epuizată.

Citește și: VIDEO- Un pui de urs, spectator la Raliul Argeșului. Cum a fost surprins animalul

Potrivit adevarul.ro, Cronco s-a făcut cunoscută după ce a început să imite sunete umane.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Recent, pasărea a jucat într-un film cu Maia Morgenstern, în rolul principal. Simona Modoran, stăpâna lui Cronco a povestit că: „ S-a descurcat ca un actor adevărat. A făcut exact ce au dorit producătorii și regizorul filmului. Rolul lui a fost să ciugulească carne de pe un fel de proțap. A apărut cred în jur de zece secunde. Mi-a plăcut filmul. A fost foarte reușit.

Cronco a ieșit super în rolul lui. Imaginile au fost foarte reușite. S-a recunoscut când am pus filmul la televizor. S-a înfoiat și a scos anumite sunete, ceea ce înseamnă că s-a bucurat foarte mult”.

Citește și: Prezența unui urs a fost semnalată la Vaslui. Locuitorii au primit un mesaj RO-Alert

Cronco, considerat ca al doilea copil al familiei

În compania lui Cronco a venit un nou membru al familiei: o fetiță de un an și două luni, cu care se înțelege de minune, spun stăpânii.

Citește și: Un bărbat din Botoșani este acuzat că tăia ilegal cozile și urechile câinilor. La locuința sa sunt efectuate percheziții

Simona a explicat că: „Este cam obositor cu doi copii, dar încercăm să facem față. Se înțeleg foarte bine. Împart jucăriile. Când îi fură ea jucăriile, când el. Dimineața, fetița își dorește foarte mult să meargă în camera lui  Cronco  pentru că știe că acolo sunt multe jucării“.

Citește și: Doi minori, suspectaţi că dresau metişi Amstaff folosind câini şi pisici de rasă comună, cercetaţi

De asemenea, cioara Cronco merge și în vacanțe, mai ales că iubește călătoriile cu mașina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si