Conform procurorului Alessia Tavarnesi, abuzurile fizice și psihologice la care Alexandru Ianoși a supus-o pe Lilia fac parte dintr-o poveste tristă și tulburătoare.

Citește și: Panică într-un autrobuz din Italia! Un român a obligat șoferul să plece mai devreme

Iubitul moldovencei, care lucra ca sudor la Piping System din Mirano, este acuzat de omucidere agravată prin maltratare. Bărbatul i-a permis procurorului să ceară în fața instanței pedeapsa cu închisoare pe viață, notează jurnaliștii de la  Il Gazzettino.

Crima a avut loc în timp ce copilul cuplului se afla în casă

Lilia Pătrănjel, moldoveanca în vârstă de 41 de ani, care avea cetățenia dublă, deci și pe cea română, a trăit ani de teroare alături de iubitul ei român. În momentul în care femeia a decis să-l părăsească, bărbatul a comis un act nemilos de crimă, în timp ce copilul lor în vârstă de 4 ani se afla în casă. Din fericire, micuțul nu a fost martor la această tragedie.

Citește și: Povestea Danielei, românca care s-a îmbolnăvit după ce a muncit ani de zile în străinătate: „A început să-mi fie rău”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Judecătorul preliminar Antonio Liguori a decis trimiterea cazului în fața Curții de Asize, instanța competentă să judece cele mai grave infracțiuni, din Veneția. Primul proces este programat să aibă loc pe 4 iulie. Avocații lui Ianoși, Francesco Neri Nardi și Chiara Di Leo, vor solicita o evaluare psihologică a acuzatului.

Bărbatul a fost cel care a sunat la poliție și a mărturisit comiterea faptelor

Se pare că bărbatul român a ținut-o pe Lilia prizonieră într-o stare continuă de frustrare și anihilare, manipulând-o prin frică pentru a-i impune toate cerințele sale și chiar a o convinge să părăsească temporar casa și să se întoarcă ulterior. În plus, acesta o insulta, îi limita libertatea de mișcare și o amenința cu moartea, susținând că o va "tăia în bucăți și trimite înapoi în țara ei."

Citește și: Strigătul de durere al mamei Anicăi, românca ucisă în Italia: „Găsiți-l pe ucigaș! A lăsat patru copii fără mamă!”

Scenele sângeroase au avut loc pe data de 22 septembrie 2022, atunci Lilia Pătrănjel și-a luat inima în dinți și i-a spus românului că îl va părăsi, fiind sătulă de violențele pe care le suporta. Alexandru Ianoși a reacționat cu violență, atacând-o cu un cuțit de bucătărie în sufrageria apartamentului lor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Pe data de 23 septembrie 2022, la orele dimineții, românul a sunat la carabinieri, dezvăluind că a comis crima. „Veniți să mă luați, am ucis-o pe partenera mea”, a declarat el. Mai târziu, în timp ce se afla în închisoare, a mărturisit: „Nu înțeleg de ce am făcut asta, sunt pur și simplu devastat”. În spatele gratiilor, pentru a se auto-pedepsi, românul și-a înfipt coada unei mături în ochi.

Citește și: O mireasă din Italia a fost escortată de Poliție la altar. Cum a ajuns în mașina oamenilor legii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si