Un magazin de produse cosmetice și de îngrijire a anunțat, recent, că două loturi ale unui produs cosmetic din portofoliul său au fost contaminate microbiologic.

Este vorba despre produsul Essence CAMOUFLAGE+ MATT concealer în nuanța 50 (warm toast) din loturile afecatate. Acestea sunt loturile 0DBCB și 0DBCA.

Citește și: Șamponul uscat, crește riscul la cancer/ Specialist: ”Din 1979, benzenul a fost considerat cancerigen pentru oameni de către Agenția Internațională de Cercetare a Cancerului”

FOTO - Acest produs cosmetic este periculos. Două loturi au fost contaminate microbiologic: „Nu mai utilizați produsul!”

FOTO - Acest produs cosmetic este periculos. Două loturi au fost contaminate microbiologic: „Nu mai utilizați produsul!”

[Sursa foto: Essence]

„Nu utilizați produsul!”

Magazinul i-a informat pe clienții săi recent despre această nefericită descoperire. În mesajul postat pe pagina de Facebook a magazinului, clienții sunt rugați să nu mai folosească deloc produsul și sunt sfătuiți să îl distrugă sau să îl returneze în magazinul de unde l-au achiziționat pentru a primi o rambursare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare că a fost detectată o bacterie de apă și mediu care poate provoca boli în anumite circumstanțe, mai ales la persoanele imunocompromise.

Citește și: VIDEO- Șampoanele uscate pentru păr- riscuri uriașe

„Stimați clienți,

Sănătatea și siguranța consumatorilor noștri reprezintă prioritatea noastră principală. Prin urmare, am decis să emitem această rechemare și vă rugăm să nu mai utilizați produsul essence CAMOUFLAGE+ MATT concealer în nuanța 50 din loturile afectate. Vă rugăm să-l distrugeți sau să-l returnați la magazinul de unde l-ați achiziționat pentru o rambursare.

Citește și: Cum arăta înainte de operații femeia cu cei mai mari pomeți din lume. "Îmi era rușine de mine"

În cadrul unor controale de calitate, s-a descoperit că loturile 0DBCB și 0DBCA ale produsului essence CAMOUFLAGE+ MATT concealer în nuanța 50 (warm toast), au o contaminare microbiologică. A fost detectată o bacterie de apă și de mediu care poate provoca boli în anumite circumstanțe, în special la persoanele imunocompromise”, a fost mesajul magazinului în mediul online.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si