Directoarea Nguyet Le, în vârstă de 63 de ani, lucra ca manager general la lanțul de fast-food Arby's, când a rămas blocată brusc într-un congelator și a fost găsită moartă ulterior.

Citește și: Iluzia optică virală. Obiectele încep să dispară sub ochii tăi

Femeia care a murit înghețată în congelatorul restaurantului pe care îl conducea „și-a rănit mâinile cu sânge încercând să scape”, se spune în dosarul din instanță.

Citește și: Un celebru realizator de seriale a murit

Copiii femeii au dat în judecată lanțul de fast-food pentru neglijență în cazul morții mamaei lor, potrivit The Mirror.

Familia directoarei a intentat un proces lanțului de fast-food

Incidentul tragic a avut loc pe data de 11 mai în restaurantul de fast-food Arby's din New Iberia, SUA.

Nu este clar cât timp a stat în congelator, dar mama a patru copii a murit tragic de hipotermie. Temperatura din interiorul congelatorului a variat între minus 5 și 20 de grade, potrivit documentelor prezentate în instanță.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Documentele instanței au declarat că doamna Lee „era prăbușită într-o poziție fetală cu fața în jos pe podeaua înghețată”, când a fost găsită de fiul ei, Nguyen, care lucra și el la magazin.

Procesul intentat de familia lui Nguyen Le spunea că directorul general se afla într-o misiune temporară pentru lanțul de fast-food.

Citește și: VIDEO- O adolescentă în vârstă de 16 ani a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren

Ea lucra în mod normal în reastaurantul Arby's din Houston, dar se transferase la cererea companiei împreună cu fiul ei. Moartea ei nu este tratată ca fiind suspectă, poliția considerând că situația „pare un accident”.

Autoritățile încă așteaptă rezultatele autopsiei înainte de a stabili decesul ei. Alți membri ai personalului de la Arby’s au fost intervievați în cadrul anchetei în desfășurare- cu medicul legist încă lucrând pentru a determina cauza oficială a morții.

Alți membri ai personalului de la Arby’s au fost intervievați în cadrul anchetei în desfășurare- cu medicul legist încă lucrând pentru a determina cauza oficială a morții.

Potrivit unui fost angajat, congelatorul de pe zăvorul ușii fusese spart de luni de zile și poate să fi contribuit la ca ea să devină în capcană.

Directoarea restaurantului, alături de fiul ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si