În această dimineață, pompierii de la Detașamentul Pitești s-au deplasat în zona de Nord a municipiului pentru a interveni în cazul unui incendiu produs la un autoturism.

Citește și: O locuință din județul Mureș a fost mistuită de flăcări. Pompierii au intervenit

La fața locului, pompierii au constatat că flăcările se manifestau la compartimentul moto r și la bordul mașinii.

Salvatorii au intervenit prompt, incendiului fiind stins în limitele găsite, iar din fericire nu au fost victime.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat din Zalău a ajuns cu răni grave la spital. Acesta a fost cuprins de flăcări când încerca să scoată din mașină generatorul pe benzină

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică.

O locuință din județul Mureș a fost mistuită de flăcări. Pompierii au intervenit

O casă a fost cuprinsă de flăcări, joi, pe strada Principală din localitatea Fițcău, comuna Aluniș.

Pompierii de la ISU Mureș au intervenit.

Citește și: O casă a fost mistuită de flăcări la Bălăceanca. Un bărbat a suferit arsuri

Cei de la ISU Mureș au intervenit  joi, 1 iunie, în jurul orei 10.44, cu o autospecială de stingere, în cooperare cu Serviciul voluntar pentru Situații de urgență Aluniș și Rușii Munți pentru stingerea unui incendiu.

”La sosirea forțelor la fața locului s-a constatat faptul că incendiul se manifestă în interiorul uneia dintre încăperile casei de locuit, pe o suprafață de circa 20 de metri pătrați.

În aceste momente incendiul este localizat, pompierii acționând pentru lichidarea tuturor focarelor aprinse. Nu s-au înregistrat victime surprinse de incendiu.”, a declarat sg. maj. Georgiana Oltean, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș. 

Citește și: Rusia, ținta unui atac cu drone. Incendiu puternic la o rafinărie de petrol

La locul intervenției au fost asistate medical două persoane, dintre care un minor, suferind un atac de panică, care refuză transportul la spital, iar o altă persoană a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Reghin, suferind un traumatism la membrul superior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si