Florin Salam și Roxana Dobre formează un cuplu  de aproximativ nouă ani. Astăzi, soția manelistului se bucură de ziua sa de naștere. Salam nu a ratat ocazia să o surprindă pe soția sa, la câteva ore distanță de la miezul nopții. Betty Stoian i-a transmis și ea un mesaj emoționant.

Florin Salam își răsfață soția de ziua ei

Roxana Dobre a postat un videoclip, pe Instagram, în care apare alături de Florin Salam.

În spatele său, se poate observa un buchet de trandafiri roșii, dar și un bolid de lux, pe care au fost așezate florile. Roxana Dobre a postat și câteva cadre cu mașina, moment în care i-a mulțumit soțului său pentru cadou.

Citește și: Noi momente dificile pentru Florin Salam. Manelistul a fost atacat pe stradă, chiar în fața soției

„Îți mulțumesc, iubirea mea. Te iubesc mult de tot”, a spus Roxana Dobre, pe Instagram.

Betty Stoian i-a urat și ea „la mulți ani” Roxanei Dobre. Tânăra a postat o imagine și un scurt mesaj în care îi urează „La mulți ani!”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Tzancă Uraganu a trecut prin clipe dificile după ce un bărbat i-ar fi dat cu spray în ochi fiicei sale

Roxana povestea, în urmă cu ceva timp, că are o relație specială cu soțul ei. Ea a explicat că baza căsniciei lor sunt respectul și iubirea. Tot atunci, soția artistului a vorbit și despre scena de gelozie pe care o făcuse cântărețul în vacanță, mărturisind că rare sunt momentele în care se ceartă din lucruri mărunte.

Bruneta explica că în relația lor credința are un rol esențial pentru a depăși neînțelegerile în cuplu.

Citește și: Ginerele lui Florin Salam iese la atac, după ce manelistul a fost dat afară de la o nuntă: „Este numărul 1 peste toți!”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Dacă nu confunzi iubirea cu gelozie, iubirea pe care i-o port soțului meu nu are nicio treabă cu gelozia. Nu m-am certat cu soțul ei pentru prostii. Cu o fată la masă oricum nu are cum să iasă, e vorba de respectul pe care îl are bărbatul față de femeia lui. Dacă vreți să vă certați și să aveți vreo răutate, ar trebui să vă sfătuiți cu Dumnezeu pentru că soarta în viața și jumătatea nu ne-o dăm noi, nu o facem noi”, spunea Roxana Dobre.

Citește și: Florin Salam, primele declarații despre starea lui de sănătate! Manelistul a fost internat în spital și s-a vorbit chiar și despre retragerea lui din muzică: „Nu o să pun stop”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si