O distracţie cu ATV-ul prin pădure s-a transformat într-o tragedie, în Gura Humorului. O femeie a murit, iar altă femeie este în stare gravă la spital. Turistele au ajuns într-o zonă interzisă circulaţiei, au pierdut controlul direcţiei şi au intrat în plin într-un copac, potrivit Observator.

Femeile au refuzat să poarte căștile de protecție

Cele două femei din Iaşi erau într-un teambulding de Rusalii în Câmpulung Moldovenesc.

Dornice de aventură, turistele au mers în Gura Humorului pentru a închiria un ATV ca să se distreze prin pădure. După doar câteva zeci de minute s-a produs tragedia.

Cele două femei ar fi refuzat să poarte căştile de protecţie, ba chiar au mers şi pe un drum interzis circulaţiei publice. După ce s-au izbit de brad, femeile au fost prinse sub ATV.

Citește și: A vrut să evite un câine și a făcut accident cu TIR-ul

Cele două femei ar fi refuzat să poarte căştile de protecţie, ba chiar au mers şi pe un drum interzis circulaţiei publice.

Cele două femei ar fi refuzat să poarte căştile de protecţie, ba chiar au mers şi pe un drum interzis circulaţiei publice.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Am găsit o doamnă de 45 de ani cu traumatisme multiple şi o doamnă de 39 de ani cu traumatism cerebral sever, găsită în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, dar din păcate, după 50 de minute a fost necesar declararea decesului”, a declarat Dr Adrian Săraru-purtător de cuvât Serviciul de Ambulanță Suceava pentru sursa citată.

Femeia rănită a fost transportată în stare gravă la spital.

Citește și: Ei sunt Marian şi Adelin, tatăl şi fiul care au murit pe loc, după un accident cumplit cu ATV-ul în stâlp. Mama se stinsese din viață în urmă cu două luni, răpusă de o boală incurabilă

”A fost adusă cu ambulanţa o pacientă de 45 de ani. Politraumatizată, cu fracturi costale, după evaluarea clinică şi paraclinică- pacienta stabilă. A fost trasferată la spitalul judeţean Suceava pentru analize amănunţite”, a spus Marian Filip, medic.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vor face cercetări pentru a stabili cum cele două turiste au reuşit să plece cu ATV-ul închiriat, însă fără echipament de protecţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si