Janna Damigeana este o influenceriță americană renumită pentru videouri despre viața ca străin în România. Aceasta s-a mutat în Cluj, un oraș care continuă să o impresioneze chiar și după cinci ani. Janna a ajuns în țara noastră în anul 2018 împreună cu soțul ei de origine română și copiii.

Citește și: "Am folosit superglue în locul picăturilor de ochi". Ultimele cuvinte ale femeii înainte de a intra în operație de urgență

În cadrul Cursei de rățuști din Cluj, influencerul a avut o întâlnire cu Emil Boc, Primarul municipiului Cluj-Napoca. Acesta i-a transmis felicitări primarului pentru realizările sale remarcabile și pentru atenția deosebită pe care o acordă orașului, care a câștigat inima influencerului american.

Janna i-a adus primarului numai cuvinte de laudă

„Sunt din Statele Unite ale Americii și locuiesc aici (Cluj) în orașul tău minunat, pe care îl iubesc enorm. M-am mutat aici acum mai bine de patru ani și realizez tot felul de videoclipuri despre frumusețile și viața în Cluj. Vreau să îți spun că sunt de părere că faci o treabă minunată. Este o plăcere să te cunosc.”,  a fost mesajul transmis în limba engleză de TikTokerul american către primarului din Cluj.

Cu toate acestea, Janna a adăugat la finalul mesajului și o frază în limba română:   „Îmi pare foarte bine de cunoștință”.

Citește și: Un bărbat s-a prefăcut că este mort timp de aproape un an pentru a obține ce-și dorește

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reacția lui Emil Boc a fost care a transmis atât bucurie, cât și apreciere. Primarul din Cluj i-a răspuns americancei cu recunoștință, exprimându-și mulțumirea pentru cuvintele frumoase și pentru cât de bine vorbește limba română influencerul din America.

„Vorbești română foarte bine. Bravo! ”, a spus emoționat Emil Boc.

Comunitatea din Cluj a fost profund încântată și surprinsă de gestul neașteptat al acestui tiktoker american, iar laudele exprimate de Janna în adresa lui Boc au fost rapid răspândite printre locuitorii orașului.

@jannadamigeana Such a pleasure to meet you Emil Boc! @Primăria Cluj-Napoca ♬ original sound- JannaDamigeana

Videoclipul a devenit viral pe TikTok

Cu toate acestea, americanca a fost uimită să vadă cât de multă afecțiune primește și ea din partea oamenilor, aceștia fiind de acord că, într-o zi, ar putea să aibă un rol important în conducerea Clujului.

VIDEO| O influenceriță americană din Cluj a fost lăudată de Emil Boc. Edilul este emoționat de gestul tinerei

Citește și: VIDEO. Un influencer a murit după ce a băut în direct mai multe sticle de alcool

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Aș putea să o văd pe Janna primarul Clujului cândva, poate după ce Boc iese la pensie în vreo 30 de ani”,   a fost unul dintre comentariile postării, la care Janna răspunde:   „Personal cred că Boc va candida pentru președinție”.

Janna s-a apucat de TikTok în perioada pandemiei, având un real succes, în special fiind apreciată pentru videoclipuri despre viața la țară din Cluj și despre țuică, băutura românească de care femeia din SUA s-a îndrăgostit. Așa, Janna și-a ales numele de utilizator Janna Damigeana.

Citește și: VIDEO. Un influencer a murit după ce a băut în direct mai multe sticle de alcool


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si