Designerul Stephan Pelger a fost găsit fără suflare ieri în locuința sa, de către un vecin. Acesta a decis să își pună capăt zilelor. Era cunoscut faptul că celebrul designer avea probleme de sănătate, lua multe pastile și fusese internat într-o clinică de dezintoxicare. 

Cu o seară înainte să își pună capăt zilelor, Stephan Pelger, a vorbit prin mesaje vocale cu o apropiată de-a sa.

Cine este ultima persoana cu care a vorbit Stephan Pelger?

Cine este ultima persoana cu care a vorbit Stephan Pelger? Femeia nu și-a dat seama de gestul pe care designerul avea să îl facă!

[Sursa foto: Facebook- Stephan Pelger]

Cine este ultima persoana cu care a vorbit Stephan Pelger? Femeia nu și-a dat seama de lucrurile pe care designerul avea să le facă!

Cu o seară înainte de gestul necugetat, în jurul orei 19:00, Stephan Pelger a stat de vorba prin de mesaje vocale cu Doky Scarlat, asistena sa. 

Doky Scarlat, asistenta desgnerului, a primit câteva mesaje vocale înainte ca acesta să-și pună capăt zilelor. Tânăra este ultima persoană cu care Stephan a vorbit. 

Aceasta e vorbit în exclusivitate pentru Spynews.ro despre starea celebrului creator de modă. Doky Scarlat nu și-a dat seama din mesajele vocale că Stephan Pelger ar avea vreo problemă, acesta având un comportament normal care nu ar fi dat de bănuit că după câteva ore urma să-și pună capăt zilelor spânzurându-se.

Citește și: Boala de care suferea Stephan Pelger. Designerul a recunoscut că ajunsese să ia chiar și 40 de pastile pe zi

Doky Scarlat este devastată de pierderea designerului. Vestea că Stephan Pelger și-a pus capăt zilelor a lăsat fără cuvinte o țară întreagă și mai ales pe colegii de breaslă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În ultimele sale apariții, Stephan Pelger, a vorbit deschis despre problemele pe care le avea și pe care încerca să le depășească. În urmă cu câteva luni, el a fost internat într-o clinică de dezintoxicare, rezultatele fiind bune la acel moment.

„Acest medic la care m-am dus este tânăr și foarte actual cu problemele noastre din ziua de astăzi. Am făcut perfuzii, am fost pus pe un tratament medical foarte mic și cu foarte puține pastile.

Dacă luam 40 de pastile într-o zi, acum iau trei pastile pe zi și am un somn de opt ore sănătos”, a declarat cu câteva luni ân urmă Stephan Pelger, la „Xtra Night Show”.

Cine este ultima persoana cu care a vorbit Stephan Pelger?

Cine este ultima persoana cu care a vorbit Stephan Pelger? Femeia nu și-a dat seama de gestul pe care designerul avea să îl facă!

[Sursa foto: Facebook- Stephan Pelger]

Decesul lui Stephan Pelger a stârnit val de reacții

Adina Buzatu se numără printre apropiații lui Stephan Pelger. Aceasta a declarat că în ultima perioadă părea ca el să se simtă bine.

„Acum câteva zile (nr. au vorbit). Era ok, el are ok, întotdeauna spune că va face, aveam niște discuții apropo de conduită cu lucruri de care el abuza și eu mereu eram împotrivă, era o situație. Normal, ca orice om cu oarecare dependență, evita niște discuții, nici nu pot sa vorbesc, sunt șocată. Știu asta (nr. că lua 40 de pastile într-o zi).

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

La un moment a luptat cu ajutorul unor medici și încerca, lupta cu toată puterea lui, din păcate, nici nu știu, nici nu știu cum s-a întâmplat și ce s-a întâmplat, m-ați anunțat voi, eram la volan.

Citește și: Designerul Stephan Pelger și-a presimțit moartea. De ce se temea de anul 2023

Efectiv, îmi tremură mâinile și nici nu știu ce s-a întâmplat. Îmi tremură mâinile, aveam un feeling, aveam această discuție cu el, că trebuie să facă ceva, să-și găsească puterea. Nu este despre ce zici, e despre tine ca om, despre ce simți”, a declarat Adina Buzatu.

„Sunt șocată, n-am cuvinte. Eram prieteni. Eu știam că totul era okay. Recent am fost în Bali și am purtat o rochie din colecția lui și l-am tăguit, iar el mi i-a trimis inimioare.   Mi-a dat o rochie și la Concertul ABBA, de anul trecut, de la Londra. Ne vizitam, eram prieteni. Nu foarte apropiați, nu mergem la petreceri împreună, dar mergeam la el și îmi alegeam haine.   E clar că s-a întâmplat ceva, să așteptăm să vedem ce spun medicii legiști. Eu nu cred că s-ar fi sinucis, nu cred asta. Era plin de viață, avea o efervescență artistică și umană… Și, în general, nu-mi place să fac speculații. Îmi închipui ce este acum în sufletul mamei lui, el o iubea enorm, era extrem de atașat de ea, n-avea cum să se sinucidă, pentru că el trăia și pentru mama lui, care are nevoi speciale și avea grijă de ea, nu știu ce s-a întâmplat.   Îmi pare rău că acum sunt în Grecia, lucrez, mă întorc de-abia marțea viitoare, aș fi vrut să fiu alături de familia lui”, a declarat Dana Savuică, pentru  Playtech.

Citește și: Anchetă după moartea lui Stephan Pelger


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si