Adolescentul în vârstă de 13 ani a căzut de la etajul doi al blocului, iar un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a fost chemat de urgență să intervină pentru a-i acorda primul ajutor.

Scenele halucinante au avut loc în municipiul Pitești, pe strada Trandafirilor.

Citește și: Explozie puternică la un magazin din Mizil. O femeie de 37 de ani a vrut să aprindă o candelă

Salvatorii ajunși de urgență la fața locului au preluat victima în vârstă de 13 ani, aceasta fiind conștient la acel moment.

Potrivit jurnaliștilor de la  Mediafax,  minorul va fi transportat la spital în vederea unor investigații suplimentare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Intervenție de urgență, după ce două persoane au fost îngropate de vii de un mal de pământ

În momentul în care paramedicii au ajuns la faţa locului, băiatul era conştient, însă suferise mai multe leziuni, între care un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toracic.

Urmează ca oamenii legii să stabilească împrejurările în care a avut loc incidentul dramatic.

Copilul de 9 ani din Timișoara, dispărut după ce a plecat de la after school, a fost găsit. Unde se afla

Un băiat în vârstă de nouă ani a fost căutat cu disperare vineri seara prin Timişoara, după ce a plecat de la after school şi nu a mai ajuns acasă.

Copilul de 9 ani Sebastian Yvan Legrand a fost căutat de poliţişti şi de voluntari, după ce părinții acestuia anunțaseră că a dispărut înainte de orele 18.00 în zona cartierului Blascovici din Timișoara.

Citește și: Scene halucinante într-o primărie din Olt! Edilului i-a căzut cu tronc o angajată și a hărţuit-o mai bine de un an

Familia a cerut cu disperare ajutorul polțiștilor și al populației după ce Sebastian nu s-a mai întors de la afer school.

Potrivit publicației Opinia Timisoarei, Sebastian a fost găsit vineri seara de politisti in parcul Poporului din Timisoara. Acesta nu a fost victima vreunei infractiuni.

Citește și: Ciclonul din Mediterana face ravagii în România. Jumătate din țară sub avertizări de ploi torențiale și furtuni- HARTA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si