A fost aproape un miracol. O femeie în vârstă de 70 de ani a căzut 50 de metri la volanul mașinii sale pe șosea la Castagniers (Alpes-Maritimes), relatează cotidianul Nice-Matin. Ea a fost salvată duminică, la trei zile după accident, potrivit martorilor, scrie Le Parisien.

23 de pompieri au acționat pentru a o salva pe femeie

Pompierii și jandarmii din Saint-Martin-du-Var, o comună învecinată, au intervenit duminică după-amiază, în jurul orei 16.00.

Aceștia au reușit să ajungă la vehicul și să o extragă pe șoferiță, care rămăsese în interiorul mașinii sale de la producerea accidentului.

Citește și: Cel puțin zece persoane au murit, după ce un autobuz cu nuntași s-a răsturnat

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia în vârstă de 70 de ani ar fi fost "ușor rănită", potrivit Nice-Matin, care citează serviciile de urgență. Ea a fost transportată cu elicopterul la spitalul Pasteur 2 din Nisa, la aproximativ douăzeci de kilometri de Castagniers. Potrivit declarațiilor martorilor raportate de Nice-Matin, accidentul s-ar fi produs în urmă cu trei zile. Șapte mașini de pompieri și douăzeci și trei de pompieri au fost mobilizate pentru a efectua această operațiune delicată, potrivit cotidianului.




Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si