Potrivit Gândul, profesorul universitar este acuzat de șantaj asupra studentelor „frumoase pentru ca acestea să întrețină relații sexuale cu el, altfel le va pica la examen PE NEDREPT”.

În urma acuzațiilor grave, conducerea ASE a demarat o anchetă în acest sens.

Profesor universitar la ASE, acuzat de hărțuire sexuală și discriminare

Aceeași sursă precizează că acuzațiile făcute de studenți sunt de tipul:

Citește și: Bogdan Giuseppe, falsul medic ginecolog care a violat zeci de femei, condamnat la 30 de ani de închisoare

  • „Hărțuiește sexual studentele”/ „Discriminează studenții”;
  • „Exclude de la cursuri și seminarii pe studenții care poartă șapcă, au tatuaje, întârzie sau au anumite păreri economice sau politice”;
  • „Nu predă materia corespunzător, creează capcane pentru ca studenții să nu treacă examenele”;
  • „Joacă la pariuri, jocuri de noroc și pe bursă bani din credite bancare și împrumutați de la cămătari”.

Citește și: Un bărbat din Dâmbovița a fost arestat după ce ar fi abuzat-o sexual pe fiica concubinei sale

Concluziile anchetei au fost transmise de rectorul Academiei de Studii Economice

Rectorul ASE a transmis către Gândul  concluziile anchetei demarate în cazul acuzațiilor aduse profesorului universitar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Referitor la acuzația potrivit căreia domnul profesor  șantajează studentele frumoase pentru ca acestea să întrețină relații sexuale cu el, altfel le va pica la examen pe nedrept,  precizăm faptul că la nivelul ASE nu există înregistrată nicio sesizare prin care să fi fost semnalate asemenea fapte reprobabilE cu privire la comportamentul prof. univ. (…).

De asemenea, (…) din verificările făcute la Comisia de Etică și Deontologie Universitară a ASE (…), rezultă în ultimii opt ani nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la activitatea sau comportamentul prof. univ. (…), inclusiv la fapte de natura celor reclamate.

În ceea ce privește acuzația  exclude de la cursuri și seminarii pe studenții care poartă șapcă, au tatuaje, întârzie sau au anumite păreri economice sau politice, precizăm că au existat astfel de reclamații. Astfel, un student de la Facultatea (…) a sesizat conducerea ASE în data de 08.05.2023 cu privire la faptul că nu este primit la ore de domnul prof. univ. (…) din diferite motive,  respectiv are tatuaje, nu s-a prezentat la diferite cursuri și seminarii, iar la data de 18.05.2023 nu a fost primit în clasă de domnul profesor deoarece purta șapcă”.

Ulterior, însă, în data de 24.05.2023, același student a retractat reclamația (…), cerându-și scuze. (…)”, se precizează în răspunsul transmis pentru Gândul, de conducerea Academiei de Studii Economice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si