Rechinul a fost filmat când se apropia de malul unei plaje din Alicante, Spania. Turiștii au încercat să fugă cât mai rapid când au sesizat pericolul.

Un rechin a îngrozit turiștii de pe o plajă din Alicante, Spania

Salvamarii i-au alertat pe turiști cu urlete și fluiere pentru a ieși imediat din apă, imediat ce au văzut rechinul apropiindu-se de țărm, potrivit observatornews.ro.

O femeie a suferit un atac de panică după ce a observat că rechinul este chiar în apropiere de ea. Cu toate acestea, fost ajutată să iasă din apă, și a ajuns în siguranță la mal.

Citește și: VIDEO. Momentul terifiant în care un rechin alb este înghițit de un "monstru marin"

În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit, iar rechinul s-a făcut nevăzut.

Citește și: Tânăr omorât de rechin, în Egipt

Poliția locală și membrii unui echipaj au încercat să caute prădătorul, însă, nu l-au găsit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Turist rus, sfârtecat de un rechin-tigru în vacanța din Egipt- UPDATE

Rechinul care a mâncat un bărbat de viu, a fost prins. Resturile tânărului au fost găsite în stomac

Imagini incredibile cu rechinul care în urmă cu câteva zile a devorat de viu un turist rus, aflat în vacanță în Egipt. Totul s-a petrecut în stațiunea Hurghada.

Rechinul care a devorat un bărbat rus, de viu, în Egipt, a fost prins. Fiara va fi mumificată și va fi expusă într-un muzeu. Tânărul turist a sfârșit la doar 24 de ani, mâncat de viu de către rechin.

Totul s-a petrecut săptămâna trecută în stațiunea Hurghada.

Rechinul va fi expus într-un muzeu

Daily Mail relatează că specialiștii de la Institutul de Științe Marine și Rezervațiile Mării Roșii au început în cursul zilei de luni procesul de îmbălsămare a fiarei la Hurghada, înainte de a expune rechinul în muzeu.

Citește și:  Un tiktoker din Belgia şi-a înscenat moartea şi a venit la propria sa înmormântare într-un elicopter: ”O glumă de foarte prost gust”

Citeste si:  Vești bune pentru elevi! Guvernul oferă mulți bani după greva generală- kanald.ro

Citeste si:  Negii sau verucile: tipuri si tratament

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si:  Jador se retrage din muzică! Anunț de pe patul de spital: „În cazul în care nu o să mai fiu, vă las vouă muzica mea”- wowbiz.ro

Potrivit unor surse, autoritățile au reușit să extragă din stomacul rechinului capul, pieptul, dar și brațele victimei, în timp ce pescarii au recuperat din mare cealaltă jumătate a corpului.

Dr. Mahmoud Dar, profesor la Institutul Național Egiptean de Științe Marine, a mai dezvăluit că rechinul era femelă și că nu a fost găsit nimic altceva in interiorul acestuia.

Bărbatul a fost sfâșiat de viu de rechin

Imaginile teribile au fost filmate în stațiunea Hurghada, unde mii de români aleg să își petreacă vacanțele, anual. Turiștii aflați pe o plajă au surprins momentul în care un înotător a fost atacat de un rechin, la doar câteva zeci de metri de mal.

Din nefericire, victima nu a supraviețuit. Autoritățile egiptene au interzis sporturile nautice, dar și accesul în apă până duminica trecută.

Citește și:  A căzut în gol 400 de metri: un alpinist și-a pierdut viața în timp ce escalada cel mai înalt vârf din Germania


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si