Eva se perfecționează în arta țesutului, iar mâinile ei ies adevărate opere de artă. Aceasta are și o profesoară care o îndrumă la orice pas. După orele de la școală, Eva merge în atelierul de țesut, care a devenit ca o a doua casă pentru ea.  

Citește și: 365 de euro borcanul, cel mai scump gem realizat în România, la Viscri

În familia acesteia, cusutul este o tradiție, iar micuța a prins drag de arta populară și de războiul de țesut. Orele pe care le face sunt desfășurate la Clubul Copiilor din Avrig. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

Citește și: Via Transilvanica a câștigat Premiul European pentru Patrimoniu

365 de euro borcanul, cel mai scump gem realizat în România, la Viscri

În satul transilvănean Viscri, îndrăgit de Regele Charles, o locuitoare produce cel mai scump gem din toată Europa. Acesta costa 365 de euro borcanul. Pe lângă gustul deosebit, ceea ce îl face special este modul de ambalare.

Acesta este ambalat în cutie de lemn, făcută manual.  

Citește și:  EXCLUSIV: Oana Crîngaşu a creat un rai al ciocolatei de casă/ ” Singurul câștig este bucuria de a vedea cum proiectul meu de suflet se materializează”

Gherda Gherghiceanu a povestit ca gemul special este preparat la foc de lemne, din fructe culese chiar de ea, de pe dealurile satului Viscri.

Fructele folosite la producerea acestui gem sunt capsunile, macesele, corcodusele, precum si merele, toate preparate fara conservanti. Viscri este iubit de mulți vizitatori pentru peisajele pe care le oferă, dar și petru mâncărurile inedite.

Oana Crîngaşu a creat un rai al ciocolatei de casă/ ” Singurul câștig este bucuria de a vedea cum proiectul meu de suflet se materializează”

O româncă a creat un atelier cu ciocolată de casă, insiparată fiind de un sat săsesc din Sibiu și a făcut investiții de aproximativ 12.000 de euro în afacerea ei.   Oana Crîngașu, mutată de peste doi ani în satul Șomartin din județul Sibiu a fost inspirată în ași deschide propria afacere pentru a aduce oamenii mai aproape, și pentru a-i face fericiți, așa cum îi place ei să spună. Astfel a lăsat domeniul bancar în urmă și a pornit încrezătoare pe drumul culinar, atât de interesant pentru ea.

Citește și:  Povestea de succes a Anei: cum a ajuns de la îngrijitoare la patroana unui magazin cu produse tradiționale din Spania? „Întotdeauna am muncit mult”

Citeste si: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”- kfetele.ro

Citeste si: Noi imagini cu Bruce Willis publicate de fiica lui, Scout: "Pare confuz și umflat la față"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pentru visul ei, a făcut și un curs de bucătari în București, unde a avut atât de multe de învățat.

Oana Crîngașu a vorbit   în exclusivitate pentru stirilekanald.ro   despre afacerea ei, despre prețurile produselor sale dar și despre planurile pe care le are pentru brandul ei de ciocolată de casă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si