Tragedie într-o familie din Ohio. Un copil de doi ani și-a împușcat mortal mama însărcinată în opt luni. Femeia a sunat la 911 și a spus că a fost împușcată de fiul ei. 

Citește și: Tânăra de 20 de ani a greșit adresa și a fost împușcată mortal de proprietar

„Ea a explicat că era însărcinată în 33 de săptămâni şi că fiul ei în vârstă de 2 ani a împuşcat-o accidental în spate cu o armă de foc”, a

declarat el pentru postul de televiziune News 5 Cleveland, filială a ABC, scrie Agerpres, citând AFP. 

Chiar dacă ajutoarele au venit la timp, tânăra și-a pierdut viața. De asemenea și copilul și-a pierdut viața.  

Citește și: Un adolescent și-a ucis surioara de doar 14 ani și apoi a mințit autoritățile că aceasta s-a sinucis: „A fost o greșeală. Credeți-mă”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Poliţia a găsit, de asemenea, un pistol de 9 mm pe noptieră şi alte două arme de foc încărcate. Soţul victimei, care nu era acasă la momentul tragediei, a declarat poliţiei că armele îi aparţineau, potrivit mass-media locale. 

Un adolescent și-a ucis surioara de doar 14 ani și apoi a mințit autoritățile că aceasta s-a sinucis: „A fost o greșeală. Credeți-mă”

O crimă oribilă a avut loc în SUA. Un adolescent și-a ucis sora mai mică cu ajutorul unui pistol. Potrivit spuselor sale, acesta ar fi omorât-o din greșeală pe fata de 14 ani.

Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a împușcat mortal sora în vârstă de doar 14 ani și apoi le-a spus polițiștilor că aceasta și-a luat viața.

Apoi, el și-a recunoscut  fapta oribilă pe care a comis-o. Acesta și-ar fi ucis sora din greșeală, în timp ce se juca cu un pistol.

Citește și:  Noi informații în cazul femeii înjunghiate la Gara de Nord. Bărbatul ar fi fost îndrăgostit de victimă: „A devenit obsedat de mine”

Întâmplarea nefericită a avut loc pe data de 23 februarie în orașul Opa-Locka din Florida, SUA și a șocat întreaga familie a celor doi adolescenți, scrie Mirror.

Brianna, în vârstă de 14 ani, a fost împușcată de fratele ei, Keon Martavious Thornhill, în vârstă de 19 ani.

Citește și:  „Mă omor. O iubesc!” Atacatorul din Gara de Nord a amenințat că se sinucide. Femeia înjunghiată practica cea mai veche meserie din lume


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si