Noi emoții în Casa Iubirii, după ce încă o gală eliminatorie se apropie către concurenți. Noi detalii vor ieși la iveală, iar adevărurile încep să fie spuse. Trei băieți și o fată se află în pericol de eliminare, respectiv Patrick, Ionuț, Laurențiu și Patricia. 

„Cine pleacă acasă azi? Băiat sau fată?”, a întrebat Ionuț.  

„Băiat”, au răspuns fetele.  

„Bă, frate, mă iubește Bianca sau nu?”, și-a întrebat Laurențiu colegii.

Citește și: Cristian Comănici, îndrăgostit lulea de Bianca de la Casa Iubirii: „Este fix genul meu!”/ De ce nu a format un cuplu cu Ștefania?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu te iubesc”, a răspuns Bianca. 

„Vai, nu îmi vine să cred!”, a replicat Laurențiu, ironic. 

Răspunsul provocator oferit de Bianca

„Dar aș putea!”, a spus, provocator, Bianca.

 

„Tu n-o lași să se îndrăgostească de tine”, a spus Andreea Mantea. Aceasta a fost discuția dintre concurenți, înainte de gala eliminatorie, conform  Kanal D.  

Citește și: Radu nu mai vede o relație cu Cristina, după ce concurenta s-ar fi folosit de Alex să îl facă gelos

Patricia este și ea întrebată de Andreea Mantea dacă va reuși sau nu Bianca să se îndrăgostească de Laurențiu.

Subiect sensibil și pentru Patricia față de Patrick, care se află într-o relație cu Nona, fostă concurentă. Răspunsurile întrebărilor vor fi aflate în cursul Galei din această seară.  

Cristian Comănici, îndrăgostit lulea de Bianca de la Casa Iubirii: „Este fix genul meu!”/ De ce nu a format un cuplu cu Ștefania?

Cristian Comănici a dezvăluit ce simte față de Bianca de la Casa Iubirii! De ce nu a format tânărul un cuplu cu Ștefania? A spus totul! 

„Bianca îmi place cel mai mult. Era cu un băiat, nu era... Mie îmi place Bianca din mai multe puncte de vedere. În primul rând, îmi place cum își face părul, cum se îmbracă, cum se comportă. Este fix genul meu din toate punctele de vedere. Îmi place că mă duce cu gândul la femeia anilor 80, 70, o femeie classy din punctul ăsta de vedere.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Radu nu mai vede o relație cu Cristina, după ce concurenta s-ar fi folosit de Alex să îl facă gelos

Emană o feminitate puternică. Am văzut că avem și același talent, scoate ceva pe gură, un cuvânt greșit și imediat încearcă să redreseze. Am urmărit-o în câteva live-uri pe tiktok. Am văzut-o, mi-a sărit în ochi și mie chiar îmi place foarte mult Bianca. I-am mai și donat puncte. Am cea mai mare atracție față de ea", a declarat Cristian Comănici la Culisele iubirii.

Citește și: Bianca și Laurențiu, din nou apropiați: ”Mă faci să plâng și să râd”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si