Patrick și Nona de la Casa Iubirii s-au plăcut încă de la începutul emisiunii și au avut o relație frumoasă, presarată cu momente frumoase, dar și grele. Cei doi au format un cuplu de succes în cadrul emisiunii matrimoniale.

Nona a fost descalificată, iar Patrick a rămas singur în emisiune după plecarea ei. Chiar și așa, nu a durat mult până să se revadă. În ultima gală a emisiunii, Patrick a fost eliminat, iar acum este înapoi în brațele iubitei lui.

Patrick și Nona, reuniți în afara competiției!

În urmă cu câteva zile, Patrick și Nona își anunțau despărțire. Nona și Patrick au fost foarte afectați atunci când le-au spus fanilor lor despre despărțire.

Citește și: VIDEO. Cine este noua concurentă din "Casa Iubirii". "Este blondă, înaltă și e profesoară de dans"

Patrick a fost cel care a dat vestea tulburătoare cu privire la despărțirea de Nona.

„Nu pot să vorbesc eu în numele ei, ea poate să vorbească liniștită în numele ei, eu vorbesc doar în numele meu. Am ajuns la punctul în care nu mai suntem. Și nu, nu este din cauza unor persoane sau ceva.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Eu nu văd așa. Părerile sunt împărțite și accept orice. Detalii nu vreau să dau, cu tot respectul față de oamenii care ne susțin. Și gata. Dacă unii spun de mine că eu încerc prin ea să caut faimă sau să am niște câștiguri datorită ei, nu este cazul de așa ceva. Și vă demonstrez lucrul asta oricând. Dacă eu simt că nu mai vreau sau dacă noi am ajuns la un consens că nu se mai poate, asta este.

Fiecare este liber să decidă pentru el, și ea este destul de matură să decidă, eu sunt, la fel, destul de matur. Sunt conștient de lucrurile care se vor spune, îmi asum tot, așa a fost să fie, nu vorbesc deloc la nervi, chiar nu pot să spun că ies nervos din ecuația asta. Am spus-o și pe asta, gata, nu mai suntem bine. Nici eu nu sunt perfect, și știu că nu sunt perfect. Nici ea nu este perfectă, și știe și ea lucrul ăsta”, spunea Patrick de la Casa Iubirii în urmă cu câteva zile, despre relația dintre el și Nona.

Patrick și Nona formează din nou un cuplu

Patrick le-a cerut de mai multe ori colegilor lui să îl nominalizeze, iar susținătorilor le-a spus să nu îl mai voteze. El a plecat acasă în gala de duminică.

Citește și: Cum arată Nona, după ce a fost descalificată din Casa Iubirii? Fanii au rămas șocați de transformare

La plecare, Patrick a avut lacrimi în ochi și spunea că se va obișnui greu cu faptul că nu mai face parte din emisiune.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Fanii cuplului Nona- Patrick  s-au bucurat în mediul online pentru că, după eliminarea fostului concurent, cei doi s-au reunit. Cei doi par foarte fericiți, iar Patrick chiar a mers la Nona, în Republica Moldova.

FOTO - Patrick s-a întors la Nona! Fostul concurent s-a dus direct în Republica Moldova după ce a fost eliminat din „Casa Iubirii”

Patrick și Nona

[Sursa foto: Instagram]

 Patrick i-a oferit iubitei sale un imens buchet de trandafiri roșii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si