Larisa a suferit un accident, fiind transportată la spital, iar în tot acest timp băieții susțin că George nu s-a arătat deloc ca fiind îngrijorat.

George se apără în fața băieților

Concurentul susține că s-a interesat de starea de sănătate a Larisei, dar nu a vrut să-i pună ei prea multe întrebări pentru a nu o face să retrăiească acele clipe din spital.

Citește și: Momente fierbinți în Casa Iubirii! Radu și Cristina s-au sărutat în văzul tuturor! Ce se întâmplă între cei doi concurenți: „Ești cu Cristina?”

Pe deasupra, Irina susține că George se află în topul ei, iar Bianca a văzut un mic interes din partea acestuia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Irina, noua concurentă din "Casa Iubirii", îi dă nota 3 lui Robert pentru caracter! Ce s-a întâmplat

„Nu am făcut nimic. A venit fata, am interacționat cu ea(...)

Pregăteam un joc, a venit Irina, nu am mai apucat să ne jucăm jocul”,   a spus George, potrivit Kanald.ro.

Concurenții susțin că George este interesat de Irina

Cristina susține că și Robert este de aceeași părere cu Bianca și că a uitat de Larisa în momentul în care Irina și-a făcut apariția.

Citește și: FOTO- Patrick s-a întors la Nona! Fostul concurent s-a dus direct în Republica Moldova după ce a fost eliminat din „Casa Iubirii”

  „În a doua conexiune, a venit fata și, în momentul în care vorbești, clar că zici că «e mai bine băiatul», dar eu vorbesc cu fata, îi pun întrebări, hai să mai glumim”, a spus George.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si