Andreea Ursachi este o tânără de 19 ani, greu încercată de viață. Aceasta iubește să cânte muzică populară și și-ar fi dorit să devină artist. Planul ei era să dea Bacalaureatul, apoi să își continue visul.

Citește și: Medicii au crezut că are o problemă digestivă, dar acesta era bolnav de cancer. Povestea băiatului de opt, încercat prea devreme de viață

Toate acestea s-au spulberat în momentul în care a aflat că suferă de o formă gravă de cancer. Boala poate fi tratată, însă costurile sunt peste puterile familiei.

Tratamentul cu protoni este disponibil doar în străinătate și trebuie administrat de urgență, ca mai apoi să înceapă chimioterapia.  

Costurile ajung la zeci de mii de euro, fiind mult peste disponibilitatea familiei.  

Prietenii Andreei cer ajutorul oamenilor 

„Salutare tuturor!! 

Ea este Andrea Ursachi, o domnișoară de aproape 19 ani din Sângeorz-Băi, proaspătă absolventă a Liceului de Muzică „Tudor Jarda” din Bistrița. Majoritatea o cunoașteți datorită prestației sale muzicale. 

Viața Andreei era perfectă, visa să-și ia examenul maturității, să se înscrie la facultate și să continue pe drumul muzicii, devenind o artistă tot mai renumită. 

Viața ei a luat o altă întorsătură în această primăvară când a aflat că suferă de o formă rară de cancer, SARCOM EWING EXTRASCHELETAL PELVIN, stadiul IIIB. 

Citește și: Cercetătorii pregătesc vaccinul împotriva cancerului, grație tehnologiei ARNm, folosită la Covid

După o grea intervenție chirurgicală și o mulțime de investigații, din 15.05.2023 a început CHIMIOTERAPIA, conform protocolului IE/VDC+ Goserelin la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Până în momentul de față, familia s-a descurcat din punct de vedere financiar. Însă zilele acestea au aflat că, pe lângă CHIMIOTERAPIE, în viitorul apropiat, Andreea va trebui să facă și RADIOTERAPIE CU PROTON. Tratamentul nu se realizează în România și vor fi nevoiți să meargă în străinătate la o clinică privată, iar costurile vor fi uriașe (între 45000-60000 euro). 

Andrea este o fată curajoasă și puternică, însă are nevoie de sprijinul nostru financiar pentru a putea continua să lupte împotriva acestei boli necruțătoare, dar și de multă rugăciune… Haideți să ne rugăm la bunul Dumnezeu să se îndure și să lucreze spre vindecarea ei, să-i întărească părinții și bunicii și să le dea putere să poată trece peste toate, împreună! 

Citește și: VIDEO- Femeie din Bihor, diagnosticată cu febra Q, transmisă de animale

Să-i arătăm dragostea și susținerea noastră acestui suflet nevinovat, donând fiecare după posibilități… Și să nu uităm: „CINE DĂ, LUI ÎȘI DĂ… CINE FACE, LUI ÎȘI FACE!” 

Doamne ajută tuturor! 

Pentru donații : 

Titular: URSACHI CRISTINA VIOLETA 

Cont RON: RO65WBAN000696064018RO01 

Cont EURO: RO22WBAN000696064018EU01” au scris aceștia pe Facebook. 

Tânăra a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook 

„Conexiunea cu muzica pentru mine e medicament! De aceea nu vreau să pierd lupta, vreau să vă bucur și să vă încânt mereu cu glasul meu! 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Dar acum… Cu lacrimi în ochi, cu durere, cu o greutate a inimii inexplicabilă și cu speranță, vă cer ajutorul vouă! 

Îmi vreau viața înapoi… fără griji, gânduri, fără întrebarea „cât mai durează tratamentul ?” 

Fără durerile insuportabile și efectele secundare ale chimioterapiei. Visul meu, astăzi e doar un nor. De aceea depind de voi! Dumnezeu e cu mine, mă iubește și știu că nu o să mă lase să mă rătăcesc pe al vieții greu și rece drum. 

Citește și: O femeie a avut un cârcel în timp ce se afla la volan, iar la scurt timp a aflat că mai are doar un an de trăit. Diagnosticul halucinant: „Nu se mai poate face nimic pentru mine”

Îmi doresc din nou să fiu fata cu zâmbetul pe buze, fără un izvor neîncetat ce-mi stă în privire și fără gândul că poate într-o zi, n-o să mai fiu. 

E greu, dar eu nu o să renunț. Vă rog ca nici voi să nu renunțați în a mă pomeni în rugăciune!   Nu vă înspăimântați, sunt tot eu, astăzi mai puternică și mai curajoasă ca niciodată! 

Vă cer ajutorul, așadar… VĂ ROG!”, a scris Andrea Ursachi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si