Lună Plină iulie 2023. Fazele lunii sunt acele forme în care poate fi văzută luna și care sunt întotdeauna aceleași. Aceste modificări se raportează la poziția lunii în raport cu Pământul și Soarele.

Ciclul lunar este alcătuit din 28 zile și format din patru faze principale, și anume:  Luna Nouă, Primul Pătrar (Primul Sfert), Luna Plină, Ultimul Pătrar (Al doilea trimestru).

În cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii.

Lună Plină iulie 2023

Luna Nouă va avea loc pe 3 iulie. Luna Plină va fi pe 18 iulie. Primul pătrar va avea loc pe 10 iulie și ultimul pătrar va fi pe 25 iulie.

Luna Plină a acestei luni este prima SuperLună a anului, o lună plină puternică, provocatoare și tensionată. Luna plină din iulie ne pune în fața unor decizii majore.

Cum sunt influențate zodiile?

Astrologii se tem că luna plină din iulie va fi destul de dură cu toate zodiile.

Berbec

Berbecii sunt conștienți de greșelile făcute mai demult. Unii o vor apuca pe un drum greșit, dar se vor întoarce la ceea ce știau să facă mai bine.

Taur

Lună Plină iulie 2023. Pe ce dată are loc și cum influențează zodiile?

Lună Plină iulie 2023. Pe ce dată are loc și cum influențează zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Taurii sunt puși în fața unei decizii legate de familie. Indicat e să țină cont de dorințele celorlalți și mai ales de consecințele unor decizii în care sunt implicați și copii.

Citește și: Horoscopul săptămânii

Gemeni

Gemenii trebuie să acorde o mare atenție gestionării banilor, atât în ceea ce privește bugetul familiei, dar și în relația de cuplu.

Rac

Lună Plină iulie 2023. Pe ce dată are loc și cum influențează zodiile?

Lună Plină iulie 2023. Pe ce dată are loc și cum influențează zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Racii vor avea parte de schimbări dramatice în această perioadă. Capricornul îi învață să acorde mai multă atenție partenerului de cuplu, dar îi pune și în fața unor situații mai dificile din care vor trebui să iasă.

Leu

Leii au nevoie de o pauză, deoarece au lucrat intens încă de la începutul anului.

Fecioară

Fecioarele sunt tensionate și îngrijorate, deci vor trebui să acorde o importanță mai mare sănătății mintale, dar și fizice.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Fazele lunii iulie 2023. Când este Lună Plină și Lună Nouă?

Balanță

Balanțele trebuie să se axele mai mult pe activități noi care să le pună mintea la contribuție. Ar putea fi luat în calcul un nou hobby.

Scorpion

Scorpionii vor trebui să ia decizii de ultim moment. Unii dintre ei au nevoie de o atitudine nouă și de o altă perspectivă asupra vieții profesionale. 

Săgetător

Săgetătorii lasă probleme de acasă, acasă și se ocupă mai mult de ei și de proiectele pe care le-au tot amânat.

Capricorn

Luna Plină din iulie vine cu multe schimbări pentru Capricorni și îi pune la diferite încercări.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să învețe din trecut, dar să trăiască în prezent, iar Capricornul le vine în ajutor în această privință.

Pești

Peștii se vor bucura de o perioadă excelentă, deoarece luna plină în Capricorn le va aduce doar lucruri bune.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si