Emma Tetewsky, în vârstă de 31 de ani, a fost dată dispărută de familia sa pe data de 26 iunie, potrivit ABC News.

Poliția a presupus că femeia se afla în zonă pentru că nu avea acces la o mașină și telefonul mobil nu era la ea.

Citește și: Un adolescent dispărut cu 8 ani în urmă a fost găsit în viață cu tăieturi și vânătăi pe tot corpul!

Turiștii din parcul de stat au putut-o auzi pe Emma Tetewsky strigând după ajutor într-o zonă de mlaștini, luni, 3 iulie. Oamenii nu au putut să ajungă la ea pe jos, așa că au alertat poliția despre locația femeii, au spus oficialii americani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Trei ofițeri au pătruns la 20 de metri de țărm, prin tufișuri dese și mlaștini, pentru a ajunge la Tetewsky. Se crede că ea se afla blocată în acel loc timp de cel puțin trei zile", a declarat poliția Stoughton într-un comunicat de presă.

Eliberată după mai multe zile de calvar în noroi

Departamentul de poliție din Easton a reușit să ajungă la Emma Tetewsky și să o elibereze.

Potrivit echipei de intervenție, femeia era alertă și conștientă și a fost dusă la Spitalul Good Samaritan cu răni grave, a spus poliția.

"Au fost atât de multe agenții implicate în căutarea Emmei în ultima săptămână. Mulțumim tuturor celor implicați. Publicul nu a renunțat niciodată la speranța că va fi localizată în siguranță. Ea nu ar fi putut fi localizată fără ajutorul publicului", a spus poliția Stoughton. 

Emma a fost salvată in extremis

Emma a fost salvată in extremis

Căutarea de aproape o săptămână a ajuns la o concluzie fericită după ce Emma Tetewsky a fost găsită „conștientă și alertă”, luni 3 iulie, în parcul de stat Borderland.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si