Manelistul este îndrăgostit nebunește de Alexandra Dobbia, alături de care vrea să-și construiască un viitor.

Cei doi se bucură de fiecare moment petrecut împreună

"În timp ce soarele răsare și luminează lumea, eu abia închid ochii pentru a visa la tine. În zorii acești dimineți, distanța dintre noi pare imensă, dar inima mea te simte aproape, ca un ecou al dragostei noastre.

Prin această melodie, doresc să-ți spun că ești raza mea de lumină și inspirația mea constantă.

Citește și: VIDEO- Jador, îndrăgostit lulea! Surpriza inedită pe care i-a făcut-o iubitei sale: „Vreau ca tu să fii mama copiior mei”

Ești ceea ce mi s-a întâmplat mai frumos în viață și fiecare notă cântată este o declarație de dragoste pentru tine. Cu fiecare sunet, îmi doresc să ne aducă fericirea pe care o merităm și să construim un viitor plin de bucurii împreună.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: „Mi-ar plăcea să mor”. Jador, declarații cutremurătoare. Artistul are probleme serioase de sănătate

Chiar dacă ne aflăm departe, iubirea noastră este ca o punte nevăzută ce ne leagă într-un dans magic al inimilor. Tu ești acel vis care mă trezește la viață și îmi umple existența cu iubire și emoții. Să ne bucurăm de această zi și să privim împreună spre un viitor plin de iubire și fericire. 

Te iubesc mai mult decât cuvintele pot exprima." Sper că această declarație captează esența dragostei mele pentru tine ALEASA mea!'', este mesajul scris de Jador pentru iubita lui.

Jador visează la momentul în care va avea un copil

Artistul vrea să devină tată și visează deja la o familie alături de Alexandra. Manelistul simte că și-a întâlnit sufletul perete.

Citește și: Babi Minune a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost reținut. Cine este bărbatul care i-a făcut plângere manelistului

Jador o vede deja pe Alexandra îmbrăcată în rochie de mireasă, fiind cea care este alături de el în momentele dificile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si