Apropierea lui Alexandru de Cristina i-a dat de gândit lui Radu, care nu vrea să mai piardă timpul.

Radu vrea să formeze un cuplu cu Cristina

După gala de duminică, cei doi ai decis că vor face pași mici spre o împăcare, iar Radu a hotărât să nu mai fie atât de căpos.

Citește și: Robert și Mihaela, discuții în contradictoriu. Este tânărul concurent îndrăgostit de Bianca?

Citește și: Alina dă tot din casă! Ce spune fosta concuretă de la Casa Iubirii despre eliminarea lui Alexandru?

''Radu nu îl simte pe Alexandru amenințare. Cristina îi dă semne că există doar el.'',  a spus Bianca.

Radu susține că vrea să lupte pentru Cristina și vrea să îndrepte lucrurile între cei doi.

Alina dă tot din casă! Ce spune fosta concuretă de la Casa Iubirii despre eliminarea lui Alexandru?

Alina, fostă concurentă în sezonul 2 al emisiunii "Casa iubirii", a abordat subiectul schimbărilor din viața ei și a mărturisit că se confruntă cu o problemă gravă de sănătate. Mai mult, aceasta a vorbit și despre concurenții din Casa iubirii, subliniind că a simțit nevoia să aibă o conversație cu Alexandru, fostul iubit al Biancăi, deoarece resimt același lucru.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Ce se întâmplă cu Sorin la scurt timp după despărțirea de Nicoleta? „Unde e dragostea aia de la Casa Iubirii?”

Fosta concurentă de la Casa Iubirii susține că există o asemănare uriașă între ea și Alexandru, mai ales că amândoi au suferit traume din relațiile lor anterioare.

Alexandru ar fi supărat

Alina a precizat că ea și fostul concurent vorbesc destul de des. Totodată, se pare că Alexandru este dezamăgit de acțiunile Biancăi la adresa lui și nu poate uita.

"Eu vorbesc cu Alexandru, pentru că eu îl știu pe el dinainte de emisiune.

Mi-am permis să văd cum se simte. Îl știu de la sală, zâmbeam la el tot timpul, mi se părea drăguț și simpatic. Am observat cât timp am stat în casă că eu și el ne asemănăm foarte mult din anumite puncte de vedere. Avem amândoi traume și din copilărie și din fostele relații și avem același mod de a gândi, doar că acționăm diferit. Eu sunt impulsivă, el în schimb nu este.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: VIDEO. "Mi se pare superficial". Patricia îl pune la punct pe Claudiu, noul concurent din "Casa Iubirii"

Chiar îmi face plăcere să vorbesc cu el, este un om bun. A fost singurul din casă care a văzut mai departe de latura mea recalcitrantă și am apreciat. Încă nu am ieșit, probabil o să ieșim. Nu e vorba despre vreo relație. Și el și-a dat seama de ce mi-am dat eu seama vis-a-vis de Bianca. Alexandru a fost în primul rând foarte supărat pe el, că s-a lăsat prins în jocul ei.

Când a apărut Laurențiu, Alexandru a început să dispară.", a povestit Alina pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si