Starul momentului, Harry Styles, în vârstă de 29 de ani, se află în vizorul fanilor. Din diferite motive, necunoscute de publicul larg, aceștia aruncă pe scenă, în timp ce Harry susține concertul, cu diverse obiecte. Artistul a fost rănit din această cauză în timpul concertului de la Viena.

Lovirea lui Harry Styles, virală pe internet

Starul pop, Harry Styles, a fost lovit pentru a doua oară în acest turneu.

Se pare că artistul este obișnuit cu incidentele din timpul concertelor pe care le susține.

După ce în Cardiff, artistul a fost lovit de un buchet de flori aruncat de unul dintre fani, pe scenă, la ultimul concert din Viena, susținut sâmbătă, artistul a fost lovit cu un obiect neidentificat încă, în ochi, potrivit relatărilor DPA/PA Media, după Agerpres.

Într-o filmare care circulă pe rețelele sociale se observă cum artistul este lovit, acesta punându-și mâinile la față și aplecându-se din cauza durerii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta a fost lovit în ochi, în timp ce cânta hitul „Sign Of The Times”, pe Stadionul Ernst Happel din Austria.

Fanii își rănesc artiștii

Din ce în ce mai mulți artiști sunt răniți pe scenă de către fani. Vedeta Bebe Rexha a fost lovită cu un telefon mobil în față, în timpul concertului din New York. Bebe Rexha și-a încheiat în acel moment concertul pentru a fost scoasă după scenă pentru a i se acorda îngrijiri medicale. La fel ca în cazul actual al lui Harry Styles, pe internet circulă o filmare care surprinde momentul când artista este lovită.

Ava Max este, de asemenea, victima a fanilor. Aceasta a declarat că a fost pălmuită de un bărbat care a urcat pe scenă în timpul unui concert pe care îl susținea în Los Angeles. La sfârșitul concertului, cântăreața a postat pe contul personal un mesaj despre incident.

"M-a pălmuit atât de tare încât mi-a zgâriat interiorul ochiului.

Nu va mai veni niciodată la un spectacol, mulțumesc fanilor pentru că au fost spectaculoși în seara asta în LA!!", a scris artist ape contul ei.

Kelsea Ballerini, o artistă americană, a fost lovită de o brațară aruncată din public, în timpul unui concert din Idaho. Se pare că artista a distribuit poze după incident, pe rețelele sociale, având ca descriere relatarea incidentului și îndemnarea fanilor să nu mai arunce cu obiecte pe scenă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

"Bună. Sunt bine. Cineva a aruncat pe scenă o brățară, lovindu-mă în ochi, dar mai mult m-a speriat lovitura, decât durerea. Toți avem frici în adâncurile noastre chiar dacă nu le arătăm, și de aceea am coborât după scenă pentru a mă calma și aduna, atât pe mine, pe bandă și mulțime și abia după am continuat. Îmi doresc mereu ca un concert să fie un loc sigur pentru toți. Vă iubesc și vă apreciez, haideți să facem ca ultimele concerte din acest turneu să fie cele mai bune", a scris cantăreața în postare.

Postare Kelsea Ballerini după ce a fost lovită pe scenă în timpul unui concert

Postare Kelsea Ballerini după ce a fost lovită pe scenă în timpul unui concert

[Sursa foto: Instagram- Kelsea Ballerini]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si