O petrecere atipică, distracție și multe tratamente de înfrumusețare! De asta au avut parte cei care au călcat pragul unui salon de înfrumusețare din Cluj. Deschiderea unei academii de nail art a fost un moment de relaxare și răsfăț pentru zecile de invitați.

Lore Zagon, antreprenoare: „Hidratăm mâinile. Toată lumea primește un set de mănuși de hidratare cu hialuron. Hidratăm mâinile și, în același timp, servim șampanie.

Putem butona telefonul pentru că mănușile sunt concepute cu touchscreen și ne simțim bine.”

Răsfățul de la petrecere nu înseamnă doar atât. În saloane există servicii de spa pentru mâini care se pot realiza extrem de rapid și au rezultate imediate.

Sigrid Viven, specialist tratamente spa: „Urmează să facem un scrub pentru mâini care se poate face și acasă pe tot corpul. Noi în saloane îl facem la mâini și la picioare, la pedichiură, îl putem face să îndepărtăm celulele moarte înainte să facem o hidratare profundă.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Practic, invitata lipsește doar cinci minute de la petrecere, timp în care se bucură de acest tratament.

„Îl vom întinde acum cu o pensulă și după care îl vom trece pentru a pătrunde cât mai bine uleiul. Ca și textură se simte foarte fluid și fin, fiind cu sare de mare nu are textură zgrunțuroasă care să zgârie pielea.”

„Este super tare, prima experiență de genul.

Îi felicit foarte mult pentru acest salon și se simte super.”, spune o clientă.

Tratamentele spa, dar și toate categoriile de servicii de manichiură sunt la mare căutare în saloanele de înfrumusețare. Sunt tot mai mulți tineri care vor să lucreze în această industrie, iar trainerii știu bine că pe piață este nevoie de cursuri de specializare.

Bogdan Lucian, antreprenor: „Am ales să merg pe design-uri minimaliste, instagramabile, să arăt că se poate și ceva diferit față de ceea ce există deja în România și ne dorim să punem o amprentă puternică în acest domeniu.”

Industria frumuseții este tot mai căutată de tineri, care își doresc să se dezvolte pe diverse segmente ale acesteia. Pe locul doi, în topul celor mai dorite stagii de perfecționare după cursurile de nail art se situează business în domeniul frumuseții, dar și cele de marketing.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si