Nicole Cherry, invitată pentru prima dată să cânte la festivalul Neversea, a continuat spectacolul și în spatele scenei. Simpatica Nicole l-a întâlnit în culise pe J-Balvin, artistul de talie internațională care a susținut show-ul de final al festivalului. Cei doi s-au imortalizat împreună și au continuat distracția de pe scenă.

Citește și: VIDEO- J-Balvin, show incendiat în ultima seară de Neversea

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Artiștii au realizat mai multe filmulețe, pe care apoi le-uu postat în online, spre deliciul fanilor. În imagini apar zâmbind și plin de viață, dansând pe una dintre piesele artistului, încă nelansată. De altfel, întâlnirea celor doi în culise poate deveni tradiție: este a doua oară când artiștii realizează astfel de filmulețe, cu care îi surprind pe internauți. Clipul realizat vara trecută, la festivalul Untold a adunat peste 4 milioane de vizualizări. Nicole Cherry este una dintre artistele din România pe care J-Balvin le admiră și le apreciază.

De-a lungul carierei sale, Nicole Cherry a colaborat cu nume sonore din industria muzicală internațională, precum Mohombi, Joey Montana, dar și artiști cunoscuți din țara noastră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si