Înainte să se stingă din viață, Nick Keenan, un bărbat din Lindfield, le-a scris celor două fiice ale sale viitoare felicitări de naștere pentru următorii 30 de ani. Rose și Sophia aveau doar 17 luni atunci când tatăl lor a recurs la un gest de-a dreptul emoționant, notează jurnaliștii de la  Daily Mail.

Nick s-a stins din viață din cauza unei tumori pe creier, iar înainte să moară, acesta și-a dorit ca fiicele sale să primească câte un mesaj din partea lui în fiecare an când își vor serba ziua de naștere.

Citește și: Coșmarul nu s-a terminat pentru Dana Roba. A rămas fără gust și fără miros pentru totdeauna: „Cu părere de rău...”

În urmă cu puțin timp, surorile gemene și-au deschis felicitările din partea tatălui lor pentru a patra zi de naștere, acolo unde le-a spus că, în curând, vor începe școala și că trebuie să aibă grijă una de cealaltă. 

Gestul emoționant făcut de un tată înainte să moară! Le-a scris fiicelor sale felicitări cu ocazia zilei lor de naștere, pentru următorii 30 de ani

Rose și Sophia deschizând felicitările de la tatăl lor în ziua în care au împlinit 4 ani

[Sursa foto: Daily Mail]

"Veţi fi fete mari curând şi veţi merge la o şcoală de copii mari. Fiţi curajoase şi aveţi grijă una de cealaltă. Multă dragoste. Tata", a fost mesajul scris de Nick pe una dintre scrisorile deschise recent de gemene.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gestul emoționant făcut de un tată înainte să moară! Le-a scris fiicelor sale felicitări cu ocazia zilei lor de naștere, pentru următorii 30 de ani

Felicitările din partea tatălui

[Sursa foto: Daily Mail]

Nick avea o tumoră pe creieri de mărimea unei mingi de tenis

Bărbatul s-a stins din viață în mod tragic la vârsta de 34 de ani, în luna noiembrie a anului 2020. Moartea sa a venit la nouă luni după ce i s-a spus că tumoră pe care o avea la nivelul creierului s-a dezvoltat într-un glioblastom, o formă agresivă de cancer.

Tatăl celor două fetițe gemene a fost diagnosticat cu un astrocitom de mărimea unei mingi de tenis, o tumoare comună a creierului, în anul 2015, după săptămâni de chinuri intense.

Potrivit sursei citate, Victoria, soția lui Nick, a mărturisit:  „Nick a fost piatra tuturor și foarte mult a mea. Era incredibil de puternic și mergea la muncă în fiecare zi cu radioterapie și chimioterapie. De asemenea, a reușit să mă susțină, așa cum ar face orice soț bun, deși trecea prin lucruri mult mai importante. Nu a fost niciodată despre el. Îi consola pe ceilalți în timp ce era pe moarte și le-a scris fetelor noastre, Rose și Sophia, felicitări de naștere pentru primii 30 de ani din viața lor. A vrut să fie alături de ele, când își sărbătoreau zilele de naștere fără el."

Citește și: VIDEO- Se anunță vreme fierbinte în Europa! Italia este sub cod roșu de caniculă, iar Spania înregistrează temperaturi de peste 40 de grade Celsius

Gestul emoționant făcut de un tată înainte să moară! Le-a scris fiicelor sale felicitări cu ocazia zilei lor de naștere, pentru următorii 30 de ani

Nick și Victoria

[Sursa foto: Daily Mail]

„Când am intrat în cameră și am văzut că Nick plângea, am știut că ceva nu este în regulă. M-au așezat și mi-au spus că au găsit o leziune de mărimea unei mingi de tenis pe partea stângă a creierului, în mijlocul lobului frontal. Spuneau că e o creştere lentă și probabil că fusese acolo de când s-a născut el”,  a mai adăugat aceasta.

Citește și: VIDEO- Georgiana Lobonț este însărcinată pentru a treia oară

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Operația lui Nick și tratamentul ulterior cu radioterapie și chimioterapie au fost un succes remarcabil, încurajându-i pe Nick și Victoria să-și continue planurile de a întemeia o familie.

„În decembrie 2019, când fetele noastre aveau doar șase luni, Nick a observat că vorbirea lui a devenit neclară. Am luat legătura cu medicul și am ajuns să ne întoarcem după Crăciun. Aveam un sentiment foarte ciudat că va fi ultimul nostru Crăciun și așa am organizat cea mai mare sărbătoare invitând pe toți să vină și să rămână cu noi. În martie 2020, am aflat că tumora lui s-a dezvoltat într-un glioblastom și ni s-a spus că probabil mai are de trăit mai puțin de un an”, a povestit soţia bărbatului decedat.

Bărbatul a mai supraviețuit 9 luni după aflarea diagnosticului crunt

Nick a trecut printr-un tratament suplimentar și a fost inclus într-un studiu clinic, chiar și după ce i s-a spus inițial că nu mai există alte opțiuni.

Victoria este activă în campania desfășurată de Brain Tumor Research, luptând pentru ca petiția ei de creștere a finanțării cercetării să atingă 100.000 de semnături. Scopul este de a declanșa o dezbatere parlamentară și de a aduce în atenția publică importanța sprijinului financiar pentru cercetarea tumorilor cerebrale.

Citește și: O cunoscută divă vrea să părăsească România. Motivul a fost făcut public


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si